Bianca Dragomir

Bianca Dragomir

Bianca Dragomir

Redactor

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată – singur, fără spijinul unui avocat.

Dar, dacă acesta e preţul pe care trebuie să-l plătesc pentru prima şi marea mea iubire – scrisul – vă voi plictisi cât se poate de succint. Vă zic doar (de la început ca să nu vă înşel aşteptările): nu am de făcut nicio mărturisire colosală. Încă scormonesc, în propria viaţă/ în viaţa altora, după răspunsuri.

Uneori, vă voi ameţi cu detalii nesemnificative, dar de care vă veţi aminti atunci când vă veţi aştepta mai puţin. Din păcate, e viciul de care încerc să scap de aproape o viaţă şi e mai apăsător decât patima pentru fumul de ţigară.

Alteori, vă voi cicăli cu subiecte tabu şi deseori o să vă prezint teorii vechi îmbrăcate în cuvinte noi. Pentru că, din fericire, mi se pare titanic conceptul “a dezbate” orice, a împărtăşi ce gândeşti şi ce simţi.

Eram într-o dimineata în autobuz, discutând cu un prieten despre subiecte politice la zi (un hobby pierdut la nivel teoretic). Ne spuneam, cu un patos materializat în glasuri tari şi ascuţite, opinii personale: cutare e un politician mediocru, cutare e incorect, cutare nu are nicio ideologie în cap etc, etc...Înainte să cobor, un bătrân m-a bătut părinteşte pe umăr şi mi-a spus: “Copiii mei, fiţi fericiţi că aveţi libertatea să vorbiţi orice, fără teamă. Când eram eu tânăr - pe vremea aia neagră -  mi-era frică chiar şi de gândurile mele - să nu mi le audă cel lângă care stăteam în tramvai.”

Mi-aş dori mult să ne bucurăm de libertatea de a discuta liber, fără inhibiţii, fără prejudecăţi, fără constrângeri sociale. Despre bărbaţi, despre femei, despre bucuriile lor mărunte, despre sex.

 

Articole scrise de Bianca Dragomir / 1128

 • Zodiac la Feminin Ce fel de mireasă vei fi în funcţie de zodie

  Toate femeile visează la o nuntă, mai mare sau mai mică, la rochia de mireasă perfectă, la decorul fără cusur într-un loc extravagant sau într-un spaţiu restrâns, dar romantic, la ceremonia religioasă ca din basme, la dansul elegant...

 • Totul despre Sex Ce să nu faci imediat după sex...

  Întotdeauna am crezut că ceea ce facem după o partidă de amor este la fel de important ca ceea ce facem înainte de ea sau în timpul ei.

 • Zodiac la Feminin Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

  Ne este deja foarte clar că ne-am născut într-un anume semn zodical, dar dincolo de trăsăturile generale şi de influenţa sistemului solar, avem şi o parte întunecată pe care o purtăm cu noi inevitabil – umbra fiecărei zodii, o distorsionare a energiei propriului sistem solar.

 • Zodiac la Feminin Ce proverb se potriveşte zodiei tale

  Nimic nu e mai limpede, mai direct, mai convingător, mai sincer decât înţelepciunea populară. Nu există portrete mai frumoase şi mai haioase decât cele realizate de spiritul neaoş al oamenilor de rând.

 • Relaţii 5 tipologii feminine de care bărbaţii se feresc! Tu eşti una dintre ele?

  Pentru că viaţa este, de fapt, un cumul de alegeri, mai bune sau mai puţin bune, chiar şi când vine vorba despre relaţii, e bine să fim atenţi la ce aleg sau refuză cei din jurul nostru.

 • Zodiac la Feminin Temerarii sexuali ai zodiacului: cine sunt adepţii plăcerilor?

  Sexualitatea implică şi un grad (mai mare sau mai mic) de perversitate care poate fi o înclinaţie spre un anumit fel de plăcere ... considerată de mulţi anomalie sexuală, de unii extravaganţă trupească necesară.

 • Relaţii & Sex Cele mai comune vise erotice – ce semnificaţie pot avea?

  Dacă eşti atentă la detalii, s-ar putea să înveţi de la visele tale ceva mai multe lucruri decât te poţi aştepta. Cu atât mai mult de la visele tale erotice! Ele pot revela sentimente sau gânduri bine înrădăcinate în subconştientul tău, dar cărora nu le poţi da un nume pentru că la nivel conştient nu le poţi percepe. Şi cu toate astea ele te pot conduce pe diferite drumuri ale vieţii tale.

 • Relaţii & Sex Jucării sexuale pe care nici nu ştiai că le deţii deja

  Eşti în căutarea unui fior care să reinventeze viaţa ta sexuală? Ai încercat poziţii noi, abordări şi mai noi, dar parcă nu este suficient şi eşti prea timidă ca să mergi la acel magazin excentric numit atât de “înfiorător” sex shop? Nu-ţi face griji, acasă la tine deţii câteva obiecte a căror utilizare se poate materializa într-o plăcere ascunsă la care probabil nu te-ai gândit niciodată.

 • Totul despre Sex Spanking – o practică sexuală controversată

  Mai toţi medicii, majoritatea psihologilor şi sexologii în unanimitate pledează pentru libertatea sexuală absolută, pentru eliberarea de inhibiţii, renunţarea la preconcepţii.

 • Zodiac la Feminin Ce coafură ţi se potriveşte în funcţie de zodie

  Părul este unul dintre aspectele care îţi reflectă în proporţii mari personalitatea. Iar temperamentul este şi un apanaj al zodiei tale, prin urmare am conturat câteva dintre coafurile care se potrivesc fiecărei persoane, cel mai bine, în funcţie de zodie.

 • Zodiac la Feminin Cât de gelos eşti în funcţie de zodie?

  Ne naştem cu ea, o dobândim în timp din cauza diferitelor experienţe mai puţin plăcute sau este un apanaj al neîncrederii generale în oameni, oricum ar fi ea, gelozia face parte din viaţa majorităţii.

 • Zodiac la Feminin Ce ai fost în altă viaţă în funcţie de zodie

  Conform anumitor teorii înglobate sub principiul karmei, se crede că fiecare dintre noi trece prin mai multe etape de existenţă, fiecare altă viaţă fiind un fel de recompensă sau o pedeapsă pentru ceea ce ai făcut într-o viaţă anterioară.

 • Relaţii & Sex Trucuri vechi şi noi ale seducţiei

  Jocul seducţiei sau cochetăria - după cum odinioară i se spunea cu aerul parizian importat cu atâta măiestrie şi de români – este pe cât de bătrân, pe atât de actual şi pe atât de nemaipomenit în complexitatea sa. Şi, când rostim clişeul “seducţia este o artă” cu umor şi câteodată ironie (surprinşi de pragmatismul epocii în care trăim) nu facem altceva decât să spunem cel mai pătrunzător adevăr din toate câte ne definesc.

 • Zodiac la Feminin Porecla sexuală a zodiei tale

  Când vine vorba de potrivirea sexuală este inevitabil să nu ne gândim şi la compatibilităţile fizice şi mentale dintre zodii. Astfel, auzim fecvent replicii de genul Scorpionii se potrivesc la pat cu Racii sau Leilor trebuie să le asiguri supremaţia chiar şi în timpul actului sexual.

 • Zodiac la Feminin Cele mai bogate zodii: cine sunt norocoşii zodiacului?

  Dintotdeauna, lumea a avut bogaţii ei: moştenitori ai unei mari averi, antrepenori de succes, artişti care şi-au vândut la preţuri uriaşe capodoperele, câştigători la Loto sau oameni atât de harnici şi strângători încât au agonisit continuu sume importante de bani.

 • People&Party Sofia Vergara, la 42 ca la 20

  Deja nu mai este o enigmă pentru nimeni cât de frumoasă şi de carismatică este Sofia Vergara. Sex appeal-ul ei cu tonuri latine întoarce toate privirile, fără să ţină cont de genul feminin sau masculin.

 • Zodiac la Feminin Cât de răutăcioase sunt femeile în funcţie de zodie

  Dintotdeauna a existat concepţia că femeile au ceva răutăcios în structura lor emoţională, iar lupta cea mare s-a dat între cine e cea mai răutăcioasă dintre ele.

 • Zodiac la Feminin Job-ul perfect în funcţie de zodie

  Aproape toate cărţile de astrologie includ job-ul perfect în funcţie de zodie, influenţă foarte importantă prin intermediul trăsăturilor pe care astrele ni le impun.

 • Zodiac la Feminin Cât de bine săruţi în funcţie de zodie?

  Se spune că există, cel puţin, atâtea tipuri de sărut câte semne zodiacale: sărutul pasional, adânc, senzual, firav etc..

 • Zodiac la Feminin Cum îţi decorezi casa în funcţie de zodie

  Astrologia are pretenţia că ne poate descoperi o mică parte din viitor, în primul rând prin definirea caracterului nostru – teorie care poate fi testată sistematic.