Georgiana Fefea

Georgiana Fefea

Georgiana Fefea

Redactor-şef

Se spune ca fiecare om are pasiuni si are iubiri. Iubirile sunt pentru toata viata. Pasiunile, intense si colorate sunt condamnate sa traiasca putin, o explozie scurta care lasa urme…mai adanci sau mai superficiale.

Eu am trei mari pasiuni, a caror flacara, din fericire, nu s-a stins: marea, cartile si produsele de ingrijire si make-up (in general tot ceea ce inseamna ingrediente miraculoase ambalate in borcanase, cutiute, flacoane care spun "ia-ma acasa!" sau…ingredientele din camara, proaspete, numai bune de intins pe fata, pe care le-au folosit stra-stra-stramoasele noastre, din Antichitate pana la imaginile feminine familiare: bunica, mama, matusa etc.).

Marea am avut-o tot timpul langa mine, iar cand am plecat de langa ea, nu a fost decat o mutare fizica, pentru ca altfel, nu am plecat niciodata de acolo. Nu mi-am imaginat niciodata viata fara carti, nu as pleca nicaieri fara ele, iar daca as naufragia pe o insula pustie, mi-as dori sa am cu mine un cufar ticsit cu carti, printre care sa se numere si cele de genul "1001 de carti de citit intr-o viata". Asta ca sa ma asigur ca voi avea diversitate pentru mult timp, chiar daca voi citi numai niste rezumate.

Cat despre produsele de ingrijire…ce sa va spun…pentru mine ritualul de ingrijire in trei pasi (de doua ori pe zi) este o placere pe care nu mi-o refuz niciodata (nici daca ajung la 6 dimineata de la o petrecere, nici daca abia imi mai tin ochii deschisi, nici daca am treaba pana peste cap, sub nicio forma). Imi place sa testez lucruri noi, sa ma documentez, sa fiu la curent cu ultimele noutati, sa ascult sfaturi sau sa ajut, si mai ales, imi place sa le impart cu prietenele mele si desigur, cu voi…cititoarele si prietenele noastre, femei moderne, ambitioase, gata sa isi asume o misiune, la prima vedere, imposibila: aceea de a fi frumoase si sanatoase, in ciuda faptului ca ne simtim cateodata ca niste Atlasi moderni care poarta pe umerii lor greutatea lumii intregi.

Flacara pasiunilor pe care le-am imbratisat nu da semne ca s-ar stinge vreodata, ci ca este pe cale sa se transforme intr-un foc de tabara. Intotdeauna ma voi intoarce la marea mea, cu o valiza de carti intr-o mana si cu o geanta de cosmetice in cealalta. Pentru ca pasiunile care tin o viata se transforma intotdeauna in mari iubiri.

Articole scrise de Georgiana Fefea / 626