Iulia Roman

Iulia Roman

Iulia Roman

Make-up artist

Numele meu este Iulia Roman si sunt specialistul tau in machiaj si cosmetica.

Pentru mine, la inceput a fost dorinta de a fi frumoasa! Cu ani in urma, nu stiam nimic despre cosmetice si machiaj. Eram pur si simplu fascinata de fetele frumoase din reclamele la produse cosmetice.

Am ramas convinsa ca in fiecare dintre noi se ascunde un star. Am inceput prin a lucra ca beauty consultant pentru o cunoscuta companie de produse de frumusete si am avut sansa sa particip la diverse cursuri de specializare pe cosmetica si machiaj (Kruger Brent, Christine Valmy, Deese Educational).

Cum s-ar spune, am devenit propriul expert in imagine - si apoi mi-am impartasit experienta pe diverse portaluri glossy si in print. In 1995 am publicat cartea "Lectia de machiaj" la editura Paralela 45.

Cum frumusetea este un sport de performanta si trebuie sa te tin mereu "updated" pentru a castiga lupta cu timpul si stresul, am creat Machiajul.ro, locul de intalnire pentru toate fetele pasionate de make-up si frumusete. Bineinteles, te astept in primul rand intre fete, cu idei si sfaturi in acest domeniu, oricand ai avea nevoie! Sunt entuziasmata sa fiu ghidul tau in acesta lume seducatoare, colorata si fascinanta numita feminitate.

Ne "citim" si pe Twitter si prin e-mail, la adresa office (@) machiajul.ro

Articole scrise de Iulia Roman / 65