Frumuseţe - trucuri şi sfaturi despre frumuseţe

 • Cum să păstrezi strălucirea părului blond Beauty Cum să păstrezi strălucirea părului blond

  Daca si tu ai parul blond, atunci ia aminte. Il vrei mereu vibrant, luminos, stralucitor? Uite cum poti sa iti atingi acest obiectiv gratie sfaturilor Londa Professional.

 • 4 trucuri pentru un concealer rezistent Beauty 4 trucuri pentru un concealer rezistent

  Tenul perfect a devenit un tren care nu se va demoda vreodată şi, trebuie să recunoaştem că este destul de uşor de obţinut mulţumită corectorului. Cu siguranţă ai exersat aplicarea lui, dar te-ai şi confruntat cu faptul că uneori, nu este chiar atât de rezistent, dar asta este altă poveste. Problema însă, poate fi rezolvată cu patru trucuri pe care să le pui în practică.

 • Cum revigorezi un ten uscat şi devitalizat? Beauty Cum revigorezi un ten uscat şi devitalizat?

  Vara aceasta a fost mai altfel. Mai toridă, mai agitate, mai fierbinte. Concluzia? Tenul tău a fost mai agresat de razele ultraviolete. Pentru că, aşa e vara. Un anotimp solicitant pentru piele.

 • Blake Lively, transformare de look! A optat pentru o tunsoare care a făcut furori în anul 2017 Beauty Blake Lively, transformare de look! A optat pentru o tunsoare care a făcut furori în anul 2017

  După ultima apariţie pe covorul roşu a lui Blake Lively, multe dintre voi îşi vor dori să adopte o schimbare aşa că, pregătiţi-vă să vă sunaţi hairstilistul.

 • Când uscarea cu foehnul este de preferat celei naturale? Beauty Când uscarea cu foehnul este de preferat celei naturale?

  “Uscatul părului cu foehnul îţi distruge părul”. De câte ori nu ai auzit acest avertisment? Se pare că nu este în totalitate adevărat, dar cu o condiţie: trebuie ca temperatura aerului să nu fie una foarte ridicată. Orice exces de căldură în cofarea părului are ca rezultat sensibilizarea acestuia, pentru că deschide cuticula, îl deshidratează şi îl deteriorează.

 • Cum să ai o coafură rezistentă toamna Beauty Cum să ai o coafură rezistentă toamna

  Sezonul rece vine cu vânt, ploi şi răcoare, ceea ce ne determină să purtăm uneori şapcă, glugă sau alte tipuri de accesorii pentru a ne feri de capriciile vremii. Coafura este cea care are cel mai mult de suferit în acest caz. Specialiştii ne recomandă să folosim produse de calitate, dedicate rezistenţei coafurii, care să ne ajute să avem mereu un look proaspăt şi natural, indiferent de condiţiile meteo.

 • Make-up de vedetă! Cum să te machiezi ca pe covorul roşu Beauty Make-up de vedetă! Cum să te machiezi ca pe covorul roşu

  Cu fiecare apariţie pe covorul roşu ale celebrităţilor, apreciem ţinutele pe care le adoptă, coafurile şi, mai ales machiajul impecabil.

 • De ce să foloseşti baza de machiaj? Beauty De ce să foloseşti baza de machiaj?

  Baza de machiaj este unul dintre acele produse magice care combină are propietăţi de îngrijiri a tenului, dar şi cosmetice. Acum e simplu! Cu baza de machiaj ai şi protecţie şi un ten perfect dintr-o mişcare. Şi, mai ales, într-un singur produs.

 • 
Cum să te machiezi ca să pari mai slabă la faţă. Trucuri de machiaj Beauty Cum să te machiezi ca să pari mai slabă la faţă. Trucuri de machiaj

  Sunt multe femei care sunt mulţumite de greutatea lor corporală, dar trăsăturile feţei le arată ceva mai plinuţe decât sunt în realitate. O modalitate pentru a iîmbunătăţi acest aspect este machiajul.

 • 5 paşi simpli de a scăpa de punctele negre de pe nas Beauty 5 paşi simpli de a scăpa de punctele negre de pe nas

  Orice femeie se confruntă cu apariţia punctelor negre, iar zonele predispuse apariţiei lor sunt nasul şi bărbia. Deşi există numeroase produse de îngrijire a tenului, nu toate dau roade, în special în funcţie de tipul tenului însă, există câţiva paşi pe care dacă îi urmezi, vei scăpa de punctele negre fără ajutorul unor produse exagerat de scumpe.

 • La ce sa fii atentă când îţi alegi hairstilistul Beauty La ce sa fii atentă când îţi alegi hairstilistul

  O tunsoare care îţi pune în evidenţă trăsăturile şi o culoare ce îţi flatează tenul au potenţialul de a te transforma complet. De câte ori ţi s-a întâmplat să mergi la coafor pentru un look nou, iar rezultatul să nu fie cel visat?

 • Ce este primerul şi cum îl alegem în funcţie de tipul tenului Beauty Ce este primerul şi cum îl alegem în funcţie de tipul tenului

  Primer-ul este unul dintre acele produse de beauty care este folosit atât pentru pentru îngrijirea tenului, cât şi ca produs de machiaj. Acesta ajută la hidratarea pielii şi oferă un aspect neted care pregăteşte pielea pentru aplicarea machiajului.

 • Cum combaţi pielea uscată de pe picioare în sezonul rece? Beauty Tips Cum combaţi pielea uscată de pe picioare în sezonul rece?

  Pielea corpului este pusa la grea incercare in sezonul rece. Frigul este unul dintre cei mai mari dusmani ai sai, lasand-o uscata, iritata si sensibila. O atentie sporita are nevoie pielea de pe picioare, care se usuca mai usor in perioada rece din cauza oscilatiilor de temperatura si a vestimentatiei incarcate, ce da senzatie de mancarime si de piele care strange.

 • 6 coafuri simple ideale pentru toamna anului 2017 Beauty 6 coafuri simple ideale pentru toamna anului 2017

  Dacă vara alegerea pieselor vestimentare, a coafurilor sau a machiajului vine de la sine, în sezonul rece trebuie să depunem mai mult efort pentru un look confortabil şi stylish.

 • Rujurile metalice, senzaţia sezonului rece Beauty Rujurile metalice, senzaţia sezonului rece

  Rujurile metalice au cucerit sezonul rece şi, chiar dacă par greu de purtat, alături de un machiaj sofisticat într-o seară cu prietenele poate fi o adevărată senzaţie.

 • Paşii pe care trebuie să-i urmezi lunar pentru a avea un păr sănătos Beauty Paşii pe care trebuie să-i urmezi lunar pentru a avea un păr sănătos

  Tu urmezi vreun orar de înfrumuseţare? Ai de bifat anumite acţiuni obligatorii zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună? Şi aici nu vorbim doar de ten, mâini sau păr. În general, însă acum o să ne focusăm pe păr. Pe coafură, formă, culoare.

 • Trucuri bizare de frumuseţe folosite de Marilyn Monroe Beauty Trucuri bizare de frumuseţe folosite de Marilyn Monroe

  În secolul XX femeile din elita de la Hollywood şi-au creat propriile lor metode de a păstra virtutea pe care o preţuiau cel mai mult: frumuseţea lor.

 • De ce este important să îţi exfoliezi scalpul Beauty De ce este important să îţi exfoliezi scalpul

  Parul care nu are ca fundament un scalp sanatos, este ca un copac fara radacini viguroase. Acesta este predispus la rupere si devine incapabil sa se hraneasca optim, pentru o crestere sanatoasa. Pentru a tine la distanta astfel de probleme, este important sa incluzi in ritualul de ingrijire al parului si un tratament de exfoliere destinat scalpului.

 • 7 produse de înfrumuseţare de care Kate Middleton nu se poate despărţi Beauty 7 produse de înfrumuseţare de care Kate Middleton nu se poate despărţi

  Poate că nu avem acces la preţioasele bijuterii pe care Ducesa de Cambridge le deţine însă, putem folosi câteva dintre produsele cosmetice favorite ale acesteia. De-a lungul anilor s-a tot vorbit despre secretele de frumuseţe ale lui Kate Middleton, dar şi despre produsele de frumuseţe pe care le foloseşte. În final, am descoperit un top al produselor favorite cărora Kate le este fidelă.

 • Machiaje de Halloween care să te inspire în acest an Beauty Machiaje de Halloween care să te inspire în acest an

  Este început de octombrie, iar asta deja se simte în aer. În plus, nu mai este mult şi trebuie să ne pregătim costumele şi machiajele pentru cel mai aşteptat moment al anului– Halloween.