Frumuseţe - trucuri şi sfaturi despre frumuseţe

 • Trucuri care întârzie îmbătrânirea pielii Beauty Trucuri care întârzie îmbătrânirea pielii

  Se spune că nu există femei urâte, ci doar neîngrijite corespunzător. Păstrarea unei structuri sănătoase a pielii este esenţială în menţinerea unui aspect tânăr, atunci când vine vorba de modul în care arătăm. Deşi timpul nu aşteaptă pe nimeni, punându-şi amprenta asupra aspectului nostru, luarea unor măsuri esenţiale poate reduce, sau chiar inversa, efectele procesului de îmbătrânire, scrie adevarul.ro potrivit msn.com.

 • Cum arată cel mai scump parfum din lume. Sticla este realizată din aur alb şi galben Beauty Cum arată cel mai scump parfum din lume. Sticla este realizată din aur alb şi galben

  Atunci când ai toţi banii din lume, poate că nu vei ţine neapărat cont de aspectul tău însă, un lucru este sigur: vei investii în lucruri extrem de scumpe, printre care se numără şi parfumurile.

 • Secretul siluetei de invidiat a japonezelor Beauty Secretul siluetei de invidiat a japonezelor

  Dacă vrei să dai jos kilogramele care s-au depus în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci trebuie să încerci remediul secret care ajută femeile din Japonia să se păstreze în formă. Şi, cum fiecare ţară are propriul set de tradiţii şi practici, în acest caz menţinerea în formă nu este deloc dificilă.

 • Manichiuri care să te inspire de Valentine's Day Beauty Manichiuri care să te inspire de Valentine's Day

  Indiferent de eveniment, orice femeie îşi doreşte să arate impecabil, fie că este vorba de machiaj, păr, ţinută sau manichiură. Şi, pentru că Valentine’s Day se apropie din urmă, noi îţi venim în ajutor cu câteva idei de manichiuri pe care să le adopţi.

 • 
Kate Middleton, coafură îndrăzneaţă. Pare o vedetă de la Hollywood Beauty Kate Middleton, coafură îndrăzneaţă. Pare o vedetă de la Hollywood

  Kate Middleton a fost dintotdeauna admirată pentru podoaba ei capilară.

 • 
Manichiura french revine la modă Beauty Tips Manichiura french revine la modă

  Manichiura french revine la modă. Potrivită oricărei ţinute, ea continuă să fie un simbol al al rafinamentului şi al eleganţei.

 • 5 trucuri de îngrijire naturală din întreaga lume Beauty 5 trucuri de îngrijire naturală din întreaga lume

  Într-o lume plină de creme preparate chimic, îngrijirea naturală a tenului ar trebui să te preocupe. Poţi scăpa de acnee, piele uscată şi deshidratată prin metode naturale care pot fi realizate din ingrediente proaspete şi fără conservanţi. Iată care sunt cele mai folositoare sfaturi de frumuseţe din colţurile lumi potrivit libertateapentrufemei.ro.

 • Cum slăbeşti 4 kg şi 16 cm în talie, în numai 4 zile Beauty Cum slăbeşti 4 kg şi 16 cm în talie, în numai 4 zile

  Această băutură alcătuită din cinci ingrediente te poate ajuta să atingi greutatea la care visai. Slăbeşti şi în talie, ceea ce te poate bucura căci se poate să mai ai câteva ţinute de suflet pe care le-ai păstrat în dressing. Cu câteva kilograme în minus te vei simţi mai bine, mai uşoară şi mai veselă.

 • Cum să realizezi efectul de micşorare a nasului cu ajutorul machiajului Beauty Cum să realizezi efectul de micşorare a nasului cu ajutorul machiajului

  Nu trebuie să recurgi la măsuri drastice atunci când standardele tale de frumuseţe nu se potrivesc cu trăsăturile cu care ai fost înzestrată. Cu ajutorul câtorva produse de machiaj poţi corecta aceste nemulţumiri, măcar la nivel vizual. Important este să-ţi aloci suficient timp pentru fiecare pas, astfel încât rezultatul final să fie unul impecabil şi, bineînţeles, natural.

 • Trucurile de frumuseţe ale celor mai cunoscute modele Beauty Trucurile de frumuseţe ale celor mai cunoscute modele

  Au la dispozitie cei mai mari experţi în frumuseţe din lume, aşa că pot oferi cele mai bune sfaturi pe care le-au învăţat de-a lungul carierei. Secretul nu constă în tratamente şi proceduri costistitoare şi, contrar a ceea ce crede majoritatea femeilor care le invidiază pentru sumele imense pe care le au la dispoziţie pentru a investi în menţinerea frumuseţii, modele folosesc adesea produse cosmetice ieftine sau propriile lor reţete de frumuseţe, toate naturale, pentru a le ajuta să restabilească sănătatea pielii şi a părului, după numeroase show-uri solicitante.

 • Premiile British Hair: tribut adus culturii africane într-un mod spectaculos Beauty Premiile British Hair: tribut adus culturii africane într-un mod spectaculos

  Când vine vorba de aranjarea părului, Lisa Farrall se numără printre cele mai bune în domeniul său. Recent, colecţia sa de coafuri, denumită Armour, a câştigat locul III la categoria Premiilor The Black Hair şi, de asemenea, a fost una dintre finalistele prestigiosului concurs în anul 2016.

 • Trucuri pentru o tunsoare adecvată părului fin Beauty Tips Trucuri pentru o tunsoare adecvată părului fin

  Persoanele cu un păr fin întâmpină o mulţime de provocări atunci când vine vorba de aspectul coafurii.

 • De ce este obligatorie exfolierea picioarelor Beauty De ce este obligatorie exfolierea picioarelor

  De obicei, vorbim despre exfoliere mai ales în perioada lunilor călduroase, când picioarele sunt expuse mai mult ca oricând, prin urmare ar trebui să arate impecabil. Asta nu înseamnă că exfolierea pielii de pe întreaga suprafaţă a corpului nu ar trebui să se mai întâmple, odată cu lunile reci.

 • Descifrează mesajele părului tău Beauty Tips Descifrează mesajele părului tău

  Iată câteva dintre mesajele pe care ţi le transmite părul despre sănătatea şi starea sa de “spirit”.

 • Remedii naturiste pentru îngrijirea pielii uscate, pe timp de iarnă Beauty Remedii naturiste pentru îngrijirea pielii uscate, pe timp de iarnă

  Iarna şi aerul rece nu fac bine pielii, iar aceasta trebuie îngrijită cu o şi mai are atenţie. Deşi sunt multe creme pe piaţă pentru pielea uscată, potrivit libertateapentrufemei.ro, ai la îndemână şi o serie de remedii naturiste care îţi vin în ajutor.

 • 12 celebrităţi care nu se tem să-şi arate frumuseţea naturală Lifestyle 12 celebrităţi care nu se tem să-şi arate frumuseţea naturală

  În ziua de astăzi, tot mai multe femei sunt preocupate de modul în care arată însă, cu siguranţă, este mult mai important să înţelegem că nu este atât de important să încercăm să atingem perfecţiunea , deoarece aceasta este relativă.

 • Ramona Badescu, secretele frumusetii Antiaging Ramona Badescu, secretele frumusetii

  Daca la Roma este fidela unui singur medic estetician, Ramona Badescu l-a descoperit recent la Bucuresti pe doctorul Athanasios Fragkos, supranumit si „doctorul vedetelor”, cunoscut dealtfel si ca medicul estetician al lui Ilie Nastase, dar si al multor oameni de succes.

 • Trei greşeli de machiaj pe care le facem constant Beauty Trei greşeli de machiaj pe care le facem constant

  Rutina este cea care, cel mai adesea, cel puţin în machiaj, ne face să persistăm în greşeli, fără a ne da seama de impactul pe care acestea le pot avea asupra propriului chip. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli de machiaj pe care le facem fără a ne da seama.

 • 5 sfaturi de frumuseţe pentru orice femeie Beauty 5 sfaturi de frumuseţe pentru orice femeie

  Orice femeie îşi doreşte să fie frumoasă tot timpul şi ca totul să fie perfect – părul, picioarele, sprâncenele, etc. şi, tocmai de aceea, femeile petrec ore pentru a se aranja şi îngriji, pentru a fi mai frumoase. Nimeni nu înţelege mai bine ca femeile că nu este chiar foarte simplă treaba cu frumuseţea, necesită timp şi îndemânare.

 • De ce ar trebui să foloseşti gheaţă pe faţă Beauty De ce ar trebui să foloseşti gheaţă pe faţă

  Gheaţa este uimitoare, deoarece există atât de multe lucruri pe care le poţi face cu ea. Dar ştiai că poate fi folosită pe faţă şi că funcţionează mult mai bine decât cele mai multe tratamente de lux? Apa îngheţată are foarte multe beneficii asupra pielii.