Frumuseţe - trucuri şi sfaturi despre frumuseţe

 • Cele mai frecvente 4 greşeli de aplicare a fondului de ten şi cum să le corectezi Beauty Cele mai frecvente 4 greşeli de aplicare a fondului de ten şi cum să le corectezi

  Cu siguranţă realizarea machiajului de zi cu zi poate poate dura, iar după doar câteva ore, simţi cum acesta începe să se scurgă sau să se şteargă însă, motivul pentru care se întâmplă acest lucru poate fi faptul că nu aplici fondul de ten într-o manieră corectă. Iată cele mai frecvente cinci greşeli de aplicare a fondului de ten şi cum să le repari.

 • Transformările incredibile ale unor persoane obişnuite realizate de un make-up artist Beauty Transformările incredibile ale unor persoane obişnuite realizate de un make-up artist

  Make-up artistul Goar Avetisyan a reuşit să cucerească inimile şi admiraţia fanilor de pe Instagram în urma transformărilor realizate asupra diferitopr persoane unde, şi-a arătat adevăratul talent. Adesea, tânăra primeşte întrebarea “Cum reuşeşti să faci asta?!” şi, bineînţeles, totul stă în talentul şi cunoştinţele pe care le deţine.

 • Instrumente de beauty pe care orice femeie trebuie să le deţină Beauty Instrumente de beauty pe care orice femeie trebuie să le deţină

  Multe dintre noi cu greu înlocuiesc insutrumentele de beauty şi make-up înainte ca acestea să se deterioreze. Şi, decât să alegi pensule de machiaj, accesorii sau aparate de înfrumuseţare la preţuri reduse, investeşte în produse de calitate, recomandate de specialişti, aceştia fiind în măsură să ne spună ce produse sunt necesare pentru părul sau tenul nostru. Iată o listă cu produsele pe care orice femeie trebuie să le deţină.

 • Tendinţe 2017: coafurile anilor '90 revin într-o manieră plină de stil Beauty Tendinţe 2017: coafurile anilor '90 revin într-o manieră plină de stil

  De la rujurile maro până la coafurile rebele, anii ’90 au revenit glorios într-o manieră modernă, atât în garderoba feminină, cât şi în materie de beauty.

 • 7 nuanţe potrivite pentru sezonul cald, pentru o manichiură impecabilă Beauty 7 nuanţe potrivite pentru sezonul cald, pentru o manichiură impecabilă

  Oficial, putem spune că am supravieţuit sezonului rece şi, pentru că mai este foarte puţin până când vom renunţa şi la ghete şi ne vom îndrepta atenţia spre sandale şi pantofi, nu putem începe altfel decât cu o manichiură şi o pedichiură impecabilă în culori de vară. Iată ce nuanţe să adopţi în acest an potrivit noilor tendinţe şi cum să aduci un aer proaspăt look-ului tău.

 • 6 tunsori ideale pentru femeile în vârstă Beauty 6 tunsori ideale pentru femeile în vârstă

  Odată cu înaintarea în vârstă, apar şi câteva modificări fizice care ne pot da de gol în ceea ce priveşte vârsta. Iar dacă vrei să araţi impecabil chiar şi la o vârstă înaintată, iată câteva tunsori care să-ţi ofere un aspect radiant, puternic şi sexy.

 • 15 manichiuri de efect potrivite pentru sezonul cald Beauty 15 manichiuri de efect potrivite pentru sezonul cald

  Sezonul cald presupune nuanţe pline de culoare, imprimeuri florale sau tonuri calde pe care să le adoptăm atât în ţinutele de zi cu zi, cât şi atunci când vine vorba de manichiuri. Şi, pentru că întotdeauna avem nevoie de o sursă de inspiraţie, iată câteva sugestii pe care le-ai putea adopta cu stil în acest sezon.

 • NYX Cosmetics Face Awards revine cu o nouă ediţie în 2017! Beauty NYX Cosmetics Face Awards revine cu o nouă ediţie în 2017!

  Pasionaţii de make-up au acum un cadru în care să-şi exprime liber creativitatea şi talentul! NYX Cosmetics Face Awards revine cu a 2-a ediţie în care premiază cele mai cool tutoriale de makeup şi îi oferă finalistului o excursie în Los Angeles, 1500 EUR şi produse NYX pentru un an de zile. Pasionaţii de machiaj se pot înscrie în competiţie până pe data de 5 Aprilie, ora 23:59.

 • Ce tunsori se poartă în 2017, în sezonul cald Beauty Ce tunsori se poartă în 2017, în sezonul cald

  Nu tot ce-i la modă ţi se şi potriveşte însă, un lucru este sigur: părul scurt este din nou în trend şi tot mai multe femei încep să-l adopte. Dacă vrei să optezi pentru o tunsoare scurtă şi modernă, trebuie să iei în calcul, neapărat, fizionomia feţei. Nu uita că cel mai important lucru într-o schimbare de look majoră trebuie să se bazeze şi pe sfaturile unui specialist în domeniu, care va şti, cu siguranţă, ce ţi se potriveşte şi ce nu.

 • 6 coafuri pe care să le realizezi cu ajutorul unui cleşte de păr Beauty 6 coafuri pe care să le realizezi cu ajutorul unui cleşte de păr

  Unele dimineţi nu sunt tocmai plăcute şi, pentru că orice femeie îşi doreşte să arate impecabil, coafurile pot deveni o adevărată provocare.

 • Cum arată gemenele care au devenit cunoscute pentru coafura lor impresionantă Beauty Cum arată gemenele care au devenit cunoscute pentru coafura lor impresionantă

  Faceţi cunoştinţă cu Cipriana Quann şi TK Wonder, gemenele care întorc priviri de fiecare dată când merg pe stradă. În urmă cu ceva timp, cele două îşi urau părul şi-l vedeau ca pe un obstacol însă, în timp, au decis să renunţe să-l mai îndrepte şi să-l aranjeze şi au decis să fie naturale.

 • 

Cum arată Adelina Pestriţu fără machiaj
Beauty Cum arată Adelina Pestriţu fără machiaj

  Recent, Adelina Pestriţu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ea într-o ipostază naturală, fără pic de machiaj.

 • Nevoile pielii în funcţie de vârstă Beauty Nevoile pielii în funcţie de vârstă

  Trecerea timpului nu trebuie să ne sperie. Este un proces natural, dar care poate fi controlat şi chiar întârziat, cu ajutorul ritualului corect de îngrijire a pielii. Iată cum trebuie să-ţi îngrijeşti pielea în funcţie de vârstă, pentru a te bucura de un ten frumos în fiecare etapă a vieţii tale.

 • 9 coafuri pe care să le adopţi dacă ai părul alb sau gri Beauty 9 coafuri pe care să le adopţi dacă ai părul alb sau gri

  Părul alb este un rezultat natural al înaintării în vârstă, iar dacă aruncăm o privire pe rafturile magazinelor, ni se pun la dispoziţie chiar şi nuanţe de vopsea gri şi albă ideale pentru o nouă nuanţare a părului. Dacă te numeri printre persoanele care îşi doresc să opteze pentru această nuanţă, dar nu ştiu ce coafură să adopte, iată câteva sugestii care să te inspire.

 • 6 lucruri pe care franţuzoaicele le evită în frumuseţe Beauty 6 lucruri pe care franţuzoaicele le evită în frumuseţe

  De multe ori ne întrebăm cum reuşesc franţuzoaicele să arate impecabil în fiecare zi şi, ceea ce am descoperit este că totul stă în maniera în care acestea se aranjează . Se pare că, este vorba mai mult de lucrurile pe care evită să le facă, decât despre cele pe care le fac. Până la urmă, sunt cunoscute pentru faptul că nu depun chiar atât de mult efort pentru imaginea lor. Iată 7 lucruri pe care franţuzoaicele evită să le facă pentru a arăta magnifique în fiecare zi.

 • Tendinţe 2017: anii '90 revin în materie de beauty Beauty Tendinţe 2017: anii '90 revin în materie de beauty

  Anii ’90 au reprezentat o perioadă interesantă în materie de frumuseţe. De la stilul grunge, unde rujurile în tonuri închise, sclipiciul, lip gloss-urile şi coada de cal au fost apariţii spectaculoase, toate acestea vor reveni în tendinţe în sezonul cald. Bineînţeles, aceste tendinţe vor fi conturate de accente moderne.

 • Tendinţe hairstyle: rădăcini închise Beauty Tendinţe hairstyle: rădăcini închise

  Noul sezon vine cu veşti bune în materie de beauty. Începând de acum, nu trebuie să-ţi mai faci griji de rădăcinile crescute şi nevopsite. Pe lângă faptul că vei scuti bani şi timp, acesta va fi un trend incredibil al momentului.

 • Kristen Stewart, schimbare radicală de look! Cum s-a tuns actriţa Lifestyle Kristen Stewart, schimbare radicală de look! Cum s-a tuns actriţa

  La premiera noului său film, Personal Shopper, care a avut loc la Casa Carondelet din Los Angeles, Kristen Stewart a fost o apariţie extrem de dramatică, aceasta având o tunsoare complet diferită faţă de ce eram obişnuiţi să vedem. Accentele punk adoptate de Kristen Stewart au fost pe placul fanilor.

 • 
Un make up artist din Rusia transformă femei obişnuite în dive de la Hollywood Beauty Un make up artist din Rusia transformă femei obişnuite în dive de la Hollywood

  Zilele trecute, o „opera de artă” de a Tatianin Ruslan, un hairstylist şi makeup artist celebru, a devenit virala în mediul virtual.

 • Secretele de frumuseţe ale modelelor Victoria's Secret Beauty Secretele de frumuseţe ale modelelor Victoria's Secret

  Din orice unghi le-am privit, modelele Victoria’s Secret sunt perfecte. Oricine şi-ar dori să aibă silueta lor, un păr perfect, dar mai ales o piele impecabilă. Două dintre modele, Romee Strijd şi Stella Maxwell au decis să împărtăşească ponturi despre rutina lor de dimineaţă şi secretele pentru o piele fără cusur.