Frumuseţe - trucuri şi sfaturi despre frumuseţe

 • Cum să realizezi efectul de micşorare a nasului cu ajutorul machiajului Beauty Cum să realizezi efectul de micşorare a nasului cu ajutorul machiajului

  Nu trebuie să recurgi la măsuri drastice atunci când standardele tale de frumuseţe nu se potrivesc cu trăsăturile cu care ai fost înzestrată. Cu ajutorul câtorva produse de machiaj poţi corecta aceste nemulţumiri, măcar la nivel vizual. Important este să-ţi aloci suficient timp pentru fiecare pas, astfel încât rezultatul final să fie unul impecabil şi, bineînţeles, natural.

 • Trucurile de frumuseţe ale celor mai cunoscute modele Beauty Trucurile de frumuseţe ale celor mai cunoscute modele

  Au la dispozitie cei mai mari experţi în frumuseţe din lume, aşa că pot oferi cele mai bune sfaturi pe care le-au învăţat de-a lungul carierei. Secretul nu constă în tratamente şi proceduri costistitoare şi, contrar a ceea ce crede majoritatea femeilor care le invidiază pentru sumele imense pe care le au la dispoziţie pentru a investi în menţinerea frumuseţii, modele folosesc adesea produse cosmetice ieftine sau propriile lor reţete de frumuseţe, toate naturale, pentru a le ajuta să restabilească sănătatea pielii şi a părului, după numeroase show-uri solicitante.

 • Premiile British Hair: tribut adus culturii africane într-un mod spectaculos Beauty Premiile British Hair: tribut adus culturii africane într-un mod spectaculos

  Când vine vorba de aranjarea părului, Lisa Farrall se numără printre cele mai bune în domeniul său. Recent, colecţia sa de coafuri, denumită Armour, a câştigat locul III la categoria Premiilor The Black Hair şi, de asemenea, a fost una dintre finalistele prestigiosului concurs în anul 2016.

 • Trucuri pentru o tunsoare adecvată părului fin Beauty Tips Trucuri pentru o tunsoare adecvată părului fin

  Persoanele cu un păr fin întâmpină o mulţime de provocări atunci când vine vorba de aspectul coafurii.

 • De ce este obligatorie exfolierea picioarelor Beauty De ce este obligatorie exfolierea picioarelor

  De obicei, vorbim despre exfoliere mai ales în perioada lunilor călduroase, când picioarele sunt expuse mai mult ca oricând, prin urmare ar trebui să arate impecabil. Asta nu înseamnă că exfolierea pielii de pe întreaga suprafaţă a corpului nu ar trebui să se mai întâmple, odată cu lunile reci.

 • Descifrează mesajele părului tău Beauty Tips Descifrează mesajele părului tău

  Iată câteva dintre mesajele pe care ţi le transmite părul despre sănătatea şi starea sa de “spirit”.

 • Remedii naturiste pentru îngrijirea pielii uscate, pe timp de iarnă Beauty Remedii naturiste pentru îngrijirea pielii uscate, pe timp de iarnă

  Iarna şi aerul rece nu fac bine pielii, iar aceasta trebuie îngrijită cu o şi mai are atenţie. Deşi sunt multe creme pe piaţă pentru pielea uscată, potrivit libertateapentrufemei.ro, ai la îndemână şi o serie de remedii naturiste care îţi vin în ajutor.

 • 12 celebrităţi care nu se tem să-şi arate frumuseţea naturală Lifestyle 12 celebrităţi care nu se tem să-şi arate frumuseţea naturală

  În ziua de astăzi, tot mai multe femei sunt preocupate de modul în care arată însă, cu siguranţă, este mult mai important să înţelegem că nu este atât de important să încercăm să atingem perfecţiunea , deoarece aceasta este relativă.

 • Ramona Badescu, secretele frumusetii Antiaging Ramona Badescu, secretele frumusetii

  Daca la Roma este fidela unui singur medic estetician, Ramona Badescu l-a descoperit recent la Bucuresti pe doctorul Athanasios Fragkos, supranumit si „doctorul vedetelor”, cunoscut dealtfel si ca medicul estetician al lui Ilie Nastase, dar si al multor oameni de succes.

 • Trei greşeli de machiaj pe care le facem constant Beauty Trei greşeli de machiaj pe care le facem constant

  Rutina este cea care, cel mai adesea, cel puţin în machiaj, ne face să persistăm în greşeli, fără a ne da seama de impactul pe care acestea le pot avea asupra propriului chip. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli de machiaj pe care le facem fără a ne da seama.

 • 5 sfaturi de frumuseţe pentru orice femeie Beauty 5 sfaturi de frumuseţe pentru orice femeie

  Orice femeie îşi doreşte să fie frumoasă tot timpul şi ca totul să fie perfect – părul, picioarele, sprâncenele, etc. şi, tocmai de aceea, femeile petrec ore pentru a se aranja şi îngriji, pentru a fi mai frumoase. Nimeni nu înţelege mai bine ca femeile că nu este chiar foarte simplă treaba cu frumuseţea, necesită timp şi îndemânare.

 • De ce ar trebui să foloseşti gheaţă pe faţă Beauty De ce ar trebui să foloseşti gheaţă pe faţă

  Gheaţa este uimitoare, deoarece există atât de multe lucruri pe care le poţi face cu ea. Dar ştiai că poate fi folosită pe faţă şi că funcţionează mult mai bine decât cele mai multe tratamente de lux? Apa îngheţată are foarte multe beneficii asupra pielii.

 • Trucurile de frumuseţe ale prinţesei Diana Beauty Trucurile de frumuseţe ale prinţesei Diana

  O prezenţă emblematică pe scena lumii, prinţesa Diana a fost cunocută în principal pentru munca sa caritabilă. Deşi a trecut prin momente dificile în căsnicia sa nefericită, ea a continuat să fie cea mai cunoscută femeie din lume: o fashion icon, imaginea frumuseţii feminine ideale.

 • Ce coafuri se poartă în anul 2017 Beauty Ce coafuri se poartă în anul 2017

  Potrivit adevarul.ro, tendinţele au fost stabilite şi în ceea ce priveşte coafurile anului viitor, unde evidenţiat împletiturile, coafurile disco şi cele arhitecturale au câştigat teren în faţa celor simple şi obişnuite.

 • 15 tunsori pe care să le adopţi de sărbători şi care te pot face să pari mai tânără Beauty 15 tunsori pe care să le adopţi de sărbători şi care te pot face să pari mai tânără

  Succesul unui look reuşit reprezintă o tunsoare modernă care presupune un păr sănătos şi bine îngrijit, iar aceste cerinţe nu depind de timpul şi de tendinţele modei. Chiar dacă multe dintre femei nu se îndură să-şi taie părul, de multe ori această schimbare aduce numeroase beneficii: un look mai sexy şi un păr mai sănătos. Tunsorile scurte sunt în trend în acest an, aşa că dacă vrei o schimbare de look, acum e momentul să faci pasul cel mare.

 • 10 coafuri care să te inspire de Anul Nou Beauty 10 coafuri care să te inspire de Anul Nou

  Dacă te-ai decis ce vei purta la petrecerea de Revelion, tot ce îţi rămâne de facut este să îţi alegi şi o coafură care să se potrivească perfect cu stilul tau. De la împletituri şi bucle lejere, până la coafuri simple, iată 10 stiluri care te pot inspira de Anul Nou.

 • Cum să arăţi mai tânără în 30 de minute Beauty Cum să arăţi mai tânără în 30 de minute

  Ce femeie nu-şi doreşte să fie veşnic tânără?! Deşi pare un vis greu de atins, iată 7 sfaturi care te vor ajuta să ai un look proaspăt şi tânăr în numai 30 de minute.

 • 
Cum să te coafezi singură de Revelion. Laura Cosoi îţi arată pas cu pas
Beauty Tips Cum să te coafezi singură de Revelion. Laura Cosoi îţi arată pas cu pas

  Laura Cosoi le propune fanelor o coafură simplă, dar potrivită pentru noaptea de Revelion, explicând cum se realizează aceasta pas cu pas.

 • 
Valentina Pelinel, make up inedit pentru Revelion Beauty Valentina Pelinel, make up inedit pentru Revelion

  Valentina Pelinel le-a propus fanelor sale un machiaj nou, special pentru un eveniment special, precum Revelionul.

 • Manichiuri minimaliste care să te inspire Beauty Manichiuri minimaliste care să te inspire

  A avea manichiura făcută este un lucru minunat, mai ales când ne imaginăm toate modelele acelea fantastice pe care toate prietenele noastre le vor admira. Indiferent că eşti începătoare sau o adevărată iniţiată în arta manichiurii, aceste modele simple şi minimaliste îţi vor plăcea cu siguranţă!