3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de epilare

  • 277 afişări
3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de epilare

28 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Epilarea cu ceara este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri. Astazi, aceasta tehnica de indepartare a parului s-a transformat intr-un ritual menit sa si ingrijeasca pielea. Produsele au evoluat devenind din ce in ce mai eficiente, insa trebuie stiut ca, pentru rezultate de durata este important sa ai in vedere cateva reguli, pe care trebuie sa le respecti inainte de a merge la salon pentru aceasta procedura.

Nicoleta Ion, trainer Rica, face cateva recomandari referitoare la pregatirile necesare pentru o sedinta de epilare cu ceara.

  • Este bine ca inainte cu o zi - doua sa facem o exfoliere pentru a inlatura celulele moarte. Aceasta procedura va ajuta eventualele fire crescute sub piele sa iasa la suprafata.
  • In ziua epilarii este interzis sa folosim crema de corp.
  • Un dus inainte este esential. In schimb doua ore dupa epilare este indicat sa nu ne spalam, pentru a nu redeschide porii si a prelungi o eventuala iritatie.

Urmeaza acesti trei pasi simpli si te vei bucura de piele fina pe termen lung.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: piele , reguli , epilare
Comentarii / 1
  • Posibilitate de castig excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!