5 coafuri simple pe care să le realizezi în mai puţin de 5 minute

  • 1188 afişări
5 coafuri simple pe care să le realizezi în mai puţin de 5 minute

07 martie 2017

În fiecare dimineaţă, orice femeie se trezeşte cu cele mai bune intenţii. Îşi doreşte să aibă o ţinută perfectă, un machiaj impecabil şi o coafură pe măsură însă, de multe ori, când vine vorba de aranjarea părului, acest pas poate părea extrem de dificil, mai ales când ne dorim look-uri complicate.

Ei bine, iată o listă cu 5 coafuri pe care să le poţi realiza în mai puţin de 5 minute, dar care te vor face să arăţi spectaculos.

Împletituri pe jumătate. Aceste împletituri sunt ideale pentru orice tip de păr, dar mai ales pentru orice tunsoare. Şi nu, nu ai nevoie de extensii sau meşe pentru a putea realiza această împletitură.

Împletituri, răsuciri şi cocuri. Iată 3 look-uri care poate fi realizat în mai puţin de 5 minute şi care, cu siguranţă, va oferi un efect spectaculos. Pe lângă asta, nu ai nevoie de niciun fel de pregătire.

Coadă răsucită. Dacă te-ai plictisit de aspectul banal al cozii de cal, alege să aduci un mic update look-ului tău şi optează pentru o coadă răsucită.

Cocuri  duble. Cocurile duble oferă un look girly şi sunt extrem de uşor de realizat. Alege să le porţi alături de împletituri sau cozi simple, iar aspectul oferit va fi unul de impact.

Coc tip sfoară. Tot ce trebuie să faci este să răsuceşti părul asemeni unei împletituri din care, mai apoi, să realizezi un coc lejer.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: look , par , coafura , 5 minute
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!