6 lucruri pe care franţuzoaicele le evită în frumuseţe

  • 1567 afişări
6 lucruri pe care franţuzoaicele le evită în frumuseţe

14 martie 2017 Alexandra Necsoiu

De multe ori ne întrebăm cum reuşesc franţuzoaicele să arate impecabil în fiecare zi şi, ceea ce am descoperit este că totul stă în maniera în care acestea se aranjează . Se pare că, este vorba mai mult de lucrurile pe care evită să le facă, decât despre cele pe care le fac. Până la urmă, sunt cunoscute pentru faptul că nu depun chiar atât de mult efort pentru imaginea lor. Iată 7 lucruri pe care franţuzoaicele evită să le facă pentru a arăta magnifique în fiecare zi.

EVITĂ: să ai ruj pe dinţi. Franţuzoaicele iubesc rujul roşu şi niciodată nu se întâmplă ca acesta să le rămână aplicat pe dinţi. Secretul? După ce ai aplicat rujul, introdu indexul între buze pentru a scăpa de excesul care-ţi poate ajunge pe dantură.

EVITĂ: să porţi nuanţa greşită de fond de ten. Niciodată nu vei vedea o femeie din Franţa cu urme de fond de ten pe faţă sau cu diferenţe de nuanţe între ten şi gât. Acestea preferă să aplice fondul de ten astfel încât să poată ascunde imperfecţiunile, iar pentru asta, aleg întotdeauna produse care oferă un efect strălucitor şi luminos. În felul acesta, vor fi sigure că obţin un look fresh.

EVITĂ: să-ţi încarci sprâncenele cu prea mult produs. Aplică o cantitate mică de produs şi asigură-te că acesta va fi unul rezistent. De asemenea, poţi folosi ceară pentru sprâncene pentru a seta produsul şi o perie pentru a le aranja.

EVITĂ: să exagerezi cu conturarea feţei. Niciodată nu vei vedea o franţuzoaică să aibă nasul conturat şi pomeţi care să strălucească în lumina soarelui. Şi, pentru că ştiu cum să jongleze cu acest truc, îşi vor lumina zonele importante ale feţei într-un mod natural.  Decât să aplici mai multe straturi de iluminator, optează pentru un ulei de faţă pe care să-l aplici pe pomeţi, nas şi conturul buzelor.

EVITĂ: să mergi la culcare machiată. Una dintre principalele preocupări ale franţuzoaicelor este tenul, iar acestea aleg să-şi îngrijească în profunzime pielea feţei evitând întotdeauna să se culce cu machiate.

EVITĂ: să-ţi usuci părul. Decât să-ţi usuci părul cu surse de încălzire care să-l deterioreze şi să pierzi ore în şir aranjându-l, poartă-l natural şi lasă-l să se usuce singur pentru o textură cât mai sănătoasă. Aplică un ulei special pentru păr care să te scape de firele rebele, iar părul tău va avea un aspect trés chic.

Foto: Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: frumusete , evitare , frantuzoaice , trucuri
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!