6 lucruri pe care orice brunetă trebuie să le ştie

  • 1177 afişări
6 lucruri pe care orice brunetă trebuie să le ştie

03 august 2017 Alexandra Necsoiu

De la castaniu deschis, până la ciocolatiu închis, tonurile de brunet vin sub toate formele. Iar dacă obişnuieşti să ai grijă de părul tău şi ai face orice să-l menţii sănătos şi strălucitor, iată şase lucururi pe care orice femeie cu părul închis la culoare trebuie să-l ştie.

Nu-ţi vopsi părul des. Dacă te numeri printre femeile care-şi vopsesc părul, atunci evită să faci acest lucru prea des. Pentru început, optează pentru o nuanţă naturală pentru care nu va fi necesară vopsirea continuă.

Gândeşte-te bine înainte de a-ţi decolora părul. Ştim, este aproape imposibil ca din când în când să nu ne dorim o nuanţă deschisă la păr însă, înainte de acest pas, trebuie să porţi o discuţie cu stilistul tău. Decolorarea părului brunet poate schimba textura acestuia, iar procesul va necesita câteva ore, în funcţie de nuanţa pe care ţi-o doreşti.

Foloseşte un tratament pentru păr. Pentru a-ţi menţine culoarea, dar şi pentru a-i oferi părului un aspect sănătos, foloseşte un tratament pentru păr. După ce şamponezi părul şi după ce utilizezi balsamul, aplică tratamentul pe vârfuri şi lasă-l să acţioneze timp de 3-5 minute înainte de a clăti părul.

Foloseşte un tratament cu cafea. Bineînţeles, dacă nu vrei să dai banii pe un tratament costisitor, îl poţi crea cu uşurinţă acasă. Aplică pe părul umed cafea măcinată şi las-o să acţioneze timp de 30 de minute, după care clăteşte.

Protejează părul de soare. Nu doar femeile cu părul blond trebuie să fie atente la acest aspect. Expunerea abundentă la soare poate oferi părului un aspect uscat, neglijent şi poate obţine o nuanţă portocalie. Pentru o protecţie ideală, aplică o cremă protectoare care, de asemenea, va preveni uscarea sau ruperea firului de păr.

Ţine părul departe de sursele de căldură. Odată cu zilele de vară, apare, evident, şi nevoia de a-I oferi un styling. Uscarea părului, îndreptarea sau ondularea acestuia în fiecare zi îl poate deteriora. Înainte de a folosi orice produs de styling, aplică un spray cu apă termală pentru a-l hidrata şi pentru a-I oferi un plus de volum şi strălucire.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: par , brunet , femeie , ingrijire , sfaturi
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!