7 produse cosmetice inutile, pe care îţi iroseşti banii

  • 982 afişări


7 produse cosmetice inutile, pe care îţi iroseşti banii

15 iunie 2017


Specialiştii în frumuseţe şi machiaj au căzut de acord: pe piaţă există o mulţime de produse de îngrijire şi înfrumuseţare care sunt complet inutile.
 
Primer pentru gene
Toate femeile îşi doresc gene lungi şi pline de volum, însă mascara plus un ondulator de gene pot face foarte bine toată magia.

Toate produsele pe care scrie "anticelulită"
Nu contează de câte ori ţi-a spus medicul că nicio cremă nu va avea efectul dorit asupra celulitei, companiile tot vor încerca să-ţi vândă o cremă minune.

Spray-uri cu apă pentru faţă
De ce? E suficient să foloseşti apa de la robinet.

Crema pentru ras
Înainte de apariţia gelului de duş, crema de ras avea un rol important: înmuia foliculii de păr şi ajuta lama să alunece pe piele. Acum, geluri de duş conţin destul ingrediente hidratante şi emoilente pentru a face crema de ras inutilă.

Şampon şi soluţii pentru vârfurile despicate
Din păcate, vârfurile despicate nu se mai repară, nici măcar cu ajutorul unui ser minune. Serul poate da iluzia de păr mai fin, mai strălucitor, dar pentru vârfurile despicate, tratamentul este simplu: o tunsoare.

Ulei pentru cuticule
Pare o idee bună, însă acesta nu stă suficient pentru a avea un efect.

Crema de mâini, de picioare, loţiunea de corp
Un alt mit creat de cei din marketing – oamenii au nevoie de creme diferite pentru părţile diferite ale corpului. Într-adevăr, faţa are nevoie de îngrijire specială, dar, în majoritatea cazurilor poţi folosi un singur produs pentru întregul corp, fiindcă toate cremele şi loţiunile hidratante funcţionează la fel.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: produse , cosmetice
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!