7 trucuri de frumuseţe oferite de cosmeticienii celebrităţilor de la Hollywood

  • 340 afişări
7 trucuri de frumuseţe oferite de cosmeticienii celebrităţilor de la Hollywood

12 iulie 2017 Alexandra Necsoiu

Multe femei şi-ar dori să descopere trucurile de frumuseţe ale celebrităţilor, mai ales că, în ciuda vârstei, multe dintre ele arată uimitor de bine. Se pare că în spatele acestora se află o armată de experţi care le ajută să-şi menţină frumuseţea, iar paşii pe care îi parcurg sunt potriviţi pentru orice persoană. Iată o listă cu sfaturile experţilor în frumuseţe realizată de Bright Side.

Nu neglijaţi beneficiile produselor de protecţie solară. Pielea frumoasă şi sănătoasă se păstrează prin utilizarea regulată a cremei de protecţie solară. Mamie McDonald, cosmeticiana Madonnei, spune că orice alt efort pe care îl faci va fi în zadar dacă neglijezi această regulă.

Nu aplicaţi cremă anti-pete dacă pielea prezintă inflamaţii. Cele mai multe creme anti-pete conţin peroxid de benzoil care usucă pielea, agravează inflamaţia şi creşte producţia de sebum. Alcoolul acţionează în mod similar. Dr. Harold Lancer recomandă să vă îndreptaţi atenţia către exfolierea cu acid lactic şi măşti de curăţare cu argilă.

Nu uitaţi de îngrijirea pielii gâtului. Gâtul este o parte a corpului care trădează vârsta de fiecare dată, deci este foarte important să aveţi grijă de ea. Pielea este subţire şi necesită îngrijire la fel de delicată precum faţa.

Plimbaţi un cub de gheaţă pe faţă. Dermatologul Ava Shamban recomandă plimbarea unui cub de gheaţă pe faţă timp de câteva secunde pentru a preveni un ten tern. Acest truc simplu stimulează circulaţia, iar pielea începe să devină mai luminoasă.

Nu depozitaţi cosmeticele în baie. Cosmeticianul Debra Jaliman avertizează cu privire la păstrarea produselor de înfrumuseţare în baie, deoarece aerul cald şi umed le poate influenţa calităţile. Cremele de faţă şi alte produse cosmetice de înfrumuseţare trebuie depozitate în frigider.

Păstraţi curate toate obiectele care ating pielea. Dr. Lancer spune că faţa nu trebuie niciodată atinsă dacă mâinile nu au fost spălate. Schimbaţi faţa de pernă cel puţin o dată pe săptămână dacă aveţi pielea uscată sau normală sau o dată la trei zile dacă pielea este grasă. Curăţaţi telefonul cât mai frecvent.

Nu utilizaţi scub sau bureţi de faţă dacă aveţi un ten acneeic. Christie Kidd, specialist în îngrijirea pielii din Beverly Hills, recomandă să nu folosiţi niciodată produse abrazive pentru îngrijirea pielii (scrumi, bureţi, perii) dacă aveţi acnee. Acest lucru duce la o şi mai gravă inflamaţie. Orice tip de piele are nevoie de curăţare delicată fără săpun. Pentru a reduce înroşirea şi inflamarea, aplicaţi o pastă din apă şi aspirină.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: frumusete , celebritati , trucuri , hollywood , experti
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!