8 fonduri de ten folosite de bloggeri pentru a ascunde acneea

  • 196 afişări
23 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
8 fonduri de ten folosite de bloggeri pentru a ascunde acneea

Galerie foto

vezi galeria 8 foto

Nu există vreo regulă care să spună că trebuie să ai un ten lipsit de imperfecţiuni pentru a fi beauty blogger. Din contră, multe dintre cele mai cunoscute vloggeriţe de pe Youtube au probleme cu tenul şi sunt foarte deschise în această privinţă şi anume, bătăile de cap provocate de acnee.

Aceste femei nu au niciun fel de problemă să-şi expună imperfecţiunile în faţa camerei, deoarece aceasta este realitatea şi, totodată, pot fi un exemplu de încredere pentru alte femei care trec printr-o situaţie asemănătoare.

De cele mai multe ori ne minunăm de rezultatele impecabile pe care le obţin în urma aplicării machiajului, iar multe dintre acestea folosesc atât produse profesionale, cât şi foarte accesibile pentru a masca acneea, punctele negre sau zonele roşiatice. Iată care sunt cel mai des folosite fonduri de ten care ajută la mascarea imperfecţiunilor într-o manieră super profi.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fond de ten , acnee
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!