9 şampoane uscate în care merită să investeşti, ideale pentru fiecare tip de păr

  • 474 afişări
09 martie 2018 Alexandra Necsoiu
9 şampoane uscate în care merită să investeşti, ideale pentru fiecare tip de păr

Galerie foto

vezi galeria 9 foto

Nu mai este un secret. Şamponul uscat este unul dintre cele mai căutate produse cosmetice care ne poate scoate cu uşurinţă din orice situaţie mai ales când părul nostru nu arată aşa cum ne-am fi dorit.

Acest produs se bucură de un succes grandiose, fiind folosit nu doar de stilişti, ci şi de femeile preocupate de îngrijirea părului. Din fericire, există câte o formulă pentru fiecare tip de păr sau chiar pentru volum, pentru părul deschis sau închis la culoare sau pentru părul creţ.

Şamponul uscat este, de fapt, un spray care se pulverizează pe suprafaţa părului şi a cărui formulă absoarbe excesul de sebum şi retexturează firul de păr.  Dacă apare o situaţie imprevizibilă, iar părul tău nu arată tocmai bine, cea mai bună şi rapidă soluţie este şamponul uscat. Din fericire, au apărut atât de multe formule, perfecte pentru fiecare tip de păr.

Iată o listă cu cele mai bune şampoane uscate ideale pentru tipul tău de păr, în care merită să investeşti.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sampon uscat , tip de par
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!