Trucuri de frumuseţe la preţ redus

  • 4164 afişări
Trucuri de frumuseţe la preţ redus

Pentru a ne îngriji constant avem nevoie, din când în când, de produse pe care să le achiziţionăm cu ceva mai multă uşurinţă, fără ca aceasta să fie o ruşine.

Există câteva trucuri care îţi vor salva bugetul şi care sunt la fel de eficace precum cele achiziţionate din comerţ.

Crema de ochi este foarte bună şi pentru cuticule

O posibilitate simplă de a economisi câteva resurse financiare este aceea de a folosi crema pentru ochi hidratantă sau extra-hidratantă şi pentru cuticule, având aproape acelaşi efect.

Exfoliere cu bicarbonat

O dată pe săptămână încearcă să freci tenul cu degetele anterior înmuiate în bicarbonat. Este un exfoliant perfect, nu prea dur şi lasă pielii un aspect proaspăt .

Hidratare cu ulei de nucă de cocos

Când îţi simţi faţa uscată, hidrateaz-o cu puţin ulei de nucă de cocos, de preferat noaptea înainte de culcare şi de dimineaţă te vei simţi reîmprospătată.

Pastă de dinţi homemade

Poţi folosi oricând un amestec dintre bicarbonat şi ulei de nucă de cocos, cu siguranţa că este la fel de eficientă ca cele existente pe piaţă. Pentru un gust ceva mai plăcut, adaugă ulei de mentă.

Balsam

Tot uleiul de nucă de cocos este ideal ca înlocuitor al balsamului – o jumătate de linguriţă din acest tip de ulei pe vârfurile părului, în timp ce acesta se usucă va oferi părului tău strălucire.

Dacă firele de păr se încurcă, adaugă printre ele ulei de nucă de cocos şi piaptănă după aproximativ o oră – nici nu va trebui să îl uzi şi peria va trece lejer prin părul tău.

Îndepărtează oja fără acetonă

Dacă rămâi fără acetonă, aplică pe oja veche un "top coat" şi îndepărtează cu un disc de vată - se va înmuia şi primul strat care va  fi înlăturat cu uşurinţă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: beauty , ten , păr
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!