Cum să-ţi faci machiajul smokey eyes – pas cu pas

  • 1351 afişări
Cum să-ţi faci machiajul smokey eyes – pas cu pas

04 ianuarie 2016

Nu ai neapărat nevoie de talent sau de un curs de make up pentru a realiza un smokey eyes spectaculos! Noi îţi vom spune pas cu pas cum poţi să faci acest machiaj de cinci stele, care te va pune în valoare.

Poţi folosi acest tip de make up dacă ai o întâlnire romantică şi vrei să îţi impresionezi partenerul sau dacă mergi la un eveniment special, unde vei adopta o ţinută de seară elegantă.

Pentru a realiza acest tip de make up ai nevoie de o pensulă specială, pe care o poţi achiziţiona de la orice magazin de produse cosmetice şi de o paletă de trei nuanţe: gri, maro şi auriu.

Urmăreşte pas cu pas indicaţiile de mai jos şi cu siguranţă vei obţine rezultatul dorit:

Pasul 1 şi pasul 2

Aplică ca bază pentru make up culoarea aurie. Întinde uniform. Apoi cu pensula înmuiată fin în nuanţa de gri poţi trasa ochiul de pisică. Începi din interior spre exterior urmărind forma ochiului şi alungind ''codiţa''.

Pasul 3 şi pasul 4

După ce ai aplicat nuanţa de gri, vei oferi mai multă profunzime privirii dacă vei tampona uşor culoarea maro deasupra pleoapei. Cu o altă pensulă, mai subţire, poţi realiza conturul complet al ochiului. 

Pasul 5 şi pasul 6

Ultimii paşi sunt pentru aplicarea tuşului şi a mascarei. Cu tuşul vei alungi codiţa de pisică, iar cu mascara vei oferi genelor volum.

Foto: Pinterest.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!