Metode bizare prin care să-ţi măreşti buzele – VIDEO

  • 1118 afişări
Metode bizare prin care să-ţi măreşti buzele – VIDEO

15 februarie 2016

Vreţi buze mai pline, voluminoase şi proeminente fără a apela la botex? Dacă nu doreşti să mergi în cabinetul unui estetician, există pe internet tot felul de trucuri care mai de care mai ciudate prin care poţi avea buze mari şi senzuale.

Trecem în revistă câteva dintre metodele bizare pe care le puteţi încerca, sau nu!

Periuţa de dinţi şi paharul din sticlă

Se freacă minute în şir buzele cu o periuţă de dinţi pentru a intensifica vascularizarea. Apoi se fixează pe gură un păhărel din sticlă prin efectul de vacuum.  Se ţine în trei reprize de câte un minut. Efectele pot dura şi câteva zile. Paharul poate fi înlocuit şi cu o sticlă.

Bio lips/Magiclips

Ceva asemănător sunt şi dispozitivele de mărire a buzelor. Se plasează pe buze şi se acţionează trăgând aerul din interiorul aparatului, aproximativ 20 de secunde. Operaţiunea poate fi repetată până la rezultatul dorit. Aparatele se pliază perfect pe toate tipurile de buze.

 

Buze mai mari cu ardei iute şi scorţişoară

O altă metodă de mărire a buzelor este folosirea unor produse cosmetice care conţin substanţe iuţi: piperul negru, ardeiul iute, mentă, ghimbir, scorţişoară, care au rolul de a vasculariza puternic buzele. Efectul acestora poate dura până la câteva ore.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Prietene drag, ai cunoscut tu dragostea lui Dumnezeu pentru tine? Stii tu cat de mult esti iubit de Dumnezeu? Dumnezeu a hotarat ca Insusi Fiul Sau, Isus Hristos, sa coboare pe pamant si sa moara pentru tine si pentru mine, ca sa fii salvat de la iad. El vrea sa te faca un copil al Sau...
    Vrei sa vii la El chiar azi? Vino, caci El te primeste cu drag! http://caleamantuirii.blogspot.ro/

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!