Specialiştii au decis! Bronde este nuanţa de păr a anului 2016

 • 24748 afişări
Specialiştii au decis! Bronde este nuanţa de păr a anului 2016

08 februarie 2016

După balayage şi ombre, în 2016 este rândul Bronde-ului să devină tendinţa anului în materie de tehnica culorii. Este o nuanţă fresh, jucăuşă, naturală şi uşor de purtat şi întreţinut. Când ne referim la Bronde ne gândim la o combinaţie de tonuri de maro şi blond, cu ajutorul cărora obţinem o nuanţă a părului cu aspect deschis în mod natural, atins parcă de razele soarelui.

Pentru sezonul de primăvară-vară, Londa Professional propune tehnici noi, personalizate şi adaptate părului, indiferent de textură, lungime, tunsoare şi culoare.

Bronde - Stratum înseamnă rădăcini mai închise şi vârfuri deschise în culoarea mierii. Este un look perfect pentru părul scurt, foarte jucăuş. Vei putea să experimentezi variante de aranjare de la rebel la casual şi să araţi fabulos de fiecare dată.

Bronde - Masquerade pune onduleurile într-o lumină nouă. Nuanţele de mahon-cedru oferă bogăţie şi adâncime părului. Accentele sunt cele care vor evidenţia forma părului şi frumuseţea lui naturală.

Bronde - Shimmer propune o succesiune de suviţe în nuanţe deschise, luminoase, alternate cu şuviţe vopsite în culori mai închise. Auriul şi argintiul se combină perfect în cadrul acestui look.

Bronde - Edge face tonurile închise mai calde, combinându-le cu nuanţe de maro bogate şi profunde care dau părului forma şi o culoare cu aspect natural.

Corina Macrea, membru în echipa Londa Professional România, recomandă Bronde-ul deoarece „are acel efect de făcut de mâna liberă care creează iluzia că fiecare şuviţă a fost realizată în mod natural de razele soarelui”.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 4
 • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 februarie 2016 / 06:23

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League sau un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

 • Comparați coafura și vestimentația domnițelor din anii 1930-40 din țările Europei cu domnițele de acum,cu păr vopsit,vărgat,botoxate,siliconate și arătând ca prostituatele!Moda vestimentară occidentală actuală e contrară Rafinamentului,nobleței de altădată:fetele arată ca prostituatele,iar băieții-precum pederaștrii sau eunucii!Spun aceasta fiind tânăr,după călătorii în multe țări!Respect mare generațiilor mamelor și bunicilor noastre!

 • Daca "specialistii" au decis, atunci cirezile de vite trebuie sa se conformeze. Oricum, sper ca acesti specialisti sa nu decida ca femeile trebuie sa se rada in cap si sa nu se mai fardeze, pentru ca in cazul asta natalitatea va tinde spre zero...

 • Ba esti prost.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!