Tendinţe 2016: Aceeaşi nuanţă de ruj şi de ojă!

  • 5343 afişări
Tendinţe 2016: Aceeaşi nuanţă de ruj şi de ojă!

10 februarie 2016

Celebrul duo de ruj şi ojă, în aceeaşi nuanţă, care a facut furori la mijlocul anilor ’50 a fost reinventat. Dacă atunci se purtau nuanţele tari, puternice, de roşu, corai, roz, acum găsim combinaţii ispititoare de ruj prună şi ojă mov închis sau nud.

Cosmeticele pereche de ruj şi ojă pentru nuanţe diferite de piele sunt iar în trend! Dacă ai pielea albă şi degetele lungi culorile pastel, roz aprins, mov te vor pune în evidenţă.

Pentru un look de seară, poţi opta pentru culori închise, care vor contrasta foarte bine cu pielea: roşu cireaşă. Dacă tenul tău este mai închis, ai nevoie de nuanţe de ruj şi de ojă cu tonuri aurii, roşu zmeură, nuanţe maronii.

Dacă vrei să foloseşti un duo de ruj şi ojă, te sfătuim să cumperi produsele de la aceeaşi familie de culori, fie că foloseşti nuanţe calde sau reci.

De asemenea, optează pentru nuanţe de ruj şi ojă în funcţie de outfit-ul pe care îl porţi. Poţi folosi nuanţe contrastante, pentru a scoate în evidenţă buzele şi unghiile. Daca eşti o persoană sobră, poţi să „mergi” pe nuanţele pale şi evită-le pe cele puternice!

Foto: Pinterest.ro

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 2
  • Vrei sa castigi bani? Noi venim acum cu ceva nou si de viitor cu posibilitati de extindere pe plan mondial !! Activitate practica si profitabila pentru oricine din confortul casei tale , lucrezi cand doresti si cand ai timp ! Te asteptam cat mai repede in echipa noastra! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: edanti19@yahoo.com

  • Prietene drag, ai gasit tu fericirea alaturi de Dumnezeu? Esti tu iertat de pacatele tale prin sangele Domnului Isus Hristos?
    Sau inca hoinaresti prin lume, nefericit, apasat de poveri, neiertat?
    Vino azi la Isus, El te asteapta cu dor. Primeste iertarea pe care ti-o da El azi! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!