Trend recent în tratamentul pentru păr! Uite cum arată părul după!

  • 3270 afişări
Trend recent în tratamentul pentru păr! Uite cum arată părul după!

21 ianuarie 2016

Cine nu îţi doreşte o podoabă capilară de invidiat? Un păr sănătos, plin de volum şi strălucire, care să se poată aranja uşor este visul oricărei femei. În Statele Unite, tot mai multe doamne şi domnişoare încep să folosească tratamente din ingrediente naturale pentru părul deteriorat. De departe, o anumită mască este tot mai utilizată de reprezentantele sexului frumos datorită rezultatelor care se obţin în urma întrebuinţării ei.

Acest tratament este unul excelent, pentru că graţie nutrienţilor şi substanţelor active ajută firul de păr să se refacă de la rădăcină.

Pentru a prepara această mască avem nevoie de următoarele ingrediente: avocado, ou şi ulei de măsline. Miezul fructului se scoate şi se amestecă într-un bol cu un ou şi două linguri de ulei de măsline. Acest amestec se aplică uniform pe toată lungimea părului, apoi se ascunde sub o cască. Se stă în jur de 2-3 ori, apoi părul se spală cu un şampon pentru păr gras.

Masca este cu adevărat remarcabilă, pentru că avocado este un aliment cu valori nutriţionale foarte înalte, cu 20 de vitamine şi minerale în compoziţie, iar rezultatele se pot observa cu ochiul liber.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • In acest domeniu vei avea mereu un cadru intim de lucru, te poti simti in siguranta si ti se ofera conditii de lux, ceea ce este foarte important. Cu ajutorul videochat-ului poti dispune si de timp liber si de bani, tot ce ai nevoie este o minte deschisa la noutati, dorinta de munca si aptitudini de comunicare bine dezvoltate. Il numim un job perfect pentru ca este unul din putinele in care puteti castiga un salariu cuprins intre 1000 3000 lunar beneficind de un program flexibil iar experienta nu este absolut necesara. Ne place sa spunem ca e un job in care poti castiga bani jucandu-te.httpwww.imperial-studio.ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!