Blake Lively, transformare de look! A optat pentru o tunsoare care a făcut furori în anul 2017

  • 4183 afişări
13 octombrie 2017 Alexandra Necsoiu
 Blake Lively, transformare de look! A optat pentru o tunsoare care a făcut furori în anul 2017

Galerie foto

 Blake Lively, transformare de look! A optat pentru o tunsoare care a făcut furori în anul 2017 (galerie foto) Blake Lively, transformare de look! A optat pentru o tunsoare care a făcut furori în anul 2017 (galerie foto) Blake Lively, transformare de look! A optat pentru o tunsoare care a făcut furori în anul 2017 (galerie foto) Blake Lively, transformare de look! A optat pentru o tunsoare care a făcut furori în anul 2017 (galerie foto)

După ultima apariţie pe covorul roşu a lui Blake Lively, multe dintre voi îşi vor dori să adopte o schimbare aşa că, pregătiţi-vă să vă sunaţi hairstilistul.

De cele mai multe ori, actriţa în vârstă de 30 de ani, optează pentru apariţiile pe covorul roşu pentru coafuri tip coadă de cal, fishtail sau bucle lejere. De data aceasta, Blake a simţit nevoia unei schimbări şi a decis să renunţe la părul lung pentru o coafură lob (o tunsoare bob, dar mai lung).

Transformarea este perfectă pentru ea, iar modul în care a jonglat cu ţinuta a făcut-o să arate senzaţional. Actriţa apurtat un blazer alb semnat Ralph and Russo, iar ca pată de culoare a ales un ruj în nuanţă roşu aprins.

Cu toate astea, încă nu suntem siguri dacă această coafură este temporară sau nu, fiind realizată cu ajutorul unor agrafe, dar cert este că o prinde de minune.

Foto: Hepta, instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!