Care este diferenţa dintre fondul de ten şi cremele BB?

  • 1234 afişări
Care este diferenţa dintre fondul de ten şi cremele BB?

17 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Trebuie să recunoaştem că, atunci când dorim să ne achiziţionăm un fond de ten, ne este foarte dificil cu privire la tipul de fond de ten pe care să-l alegem. Lichid, sub formă de baton, mat, indiferent de alegerea făcută acesta trebuie să se potrivească tenului nostru. De data aceasta, alegerile devin şi mai deficile de când a apărut în peisaj BB cream-ul.

Ce ştim despre BB cream?  

În mod normal, fondurile de ten oferă acoperire maximă spre deosebire de cremele BB, ceea ce este perfect pentru femeile care-şi dorect un look cu un finish perfect. Pe de altă parte, cremele BB oferă un efect de strălucire, dar şi o formulă de îngrijire a tenului şi protecţie solară.

Cum să alegi între cele două?

Este vorba mai mult de nivelul de acoperire pe care ţi-l doreşti. Dacă vrei să scapi de petele roşii sau de micile imperfecţiuni, cremele BB sunt soluţia, iar dacă-ţi doreşti un finish perfect, care să-ţi acopere orice imperfecţiune, optează pentru un fond de ten care să te ajute în acest fel.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fond de ten , diferenta , bb cream
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!