Ce coafuri se poartă în toamna anului 2017

  • 829 afişări
Ce coafuri se poartă în toamna anului 2017

02 august 2017

Coafurile iconice ale anilor ‘60, ‘70, ‘80 si ‘90 revin in actualitate in sezonul toamna/iarna 2017. Reinventate si reinterpretate, acestea exploreaza trecutul creand premisele viitorului in hairstyling.

Colectia The New Norm semnata de echipa Wella Professionals, propune 5 abordari pentru sezonul rece, create in jurul jocului de culoare, ce gliseaza de la deschis la inchis, de la nuante soft la tonuri dense, saturate. Acestea functioneaza in sinergie perfecta cu tunsoarea, styling-ul si textura, in vederea obtinerii unui rezultat ce pune in evidenta frumusetea naturala.

Culoare

Sezonul toamna/iarna 2017 este in esenta despre intrepatrunderea tonurilor reci cu cele calde, crearea de zone de lumina si textura, astfel incat la fiecare miscare sa se reveleze o noua nuanta in par. Se construieste un efect tridimensional, care face ca parul sa capete dinamism, sub interventia tehnicilor de colorare. Nuantele de pamant sunt preferatele sezonului, insa dinamizate cu multe insertii de lumina.

Tunsoare

Tunsorile mizeaza pe simplitate, pe taieturi blande, soft. Bretonul lung, sau din contra, foarte scurt, texturat sau deconstruit, se impune ca un trend foarte puternic.

Parul tuns in trepte, specific anilor  ’70 si ’90, de la foarte scurt la foarte lung, este una dintre abordarile propuse de stilisti. De asemenea, micro-bobul cu breton in stilul anilor ’60 si ’80 devine o optiune.

Estetica sezonului toamna/iarna 2017 este relaxata si mizeaza pe simplitate. Perfectiunea cautata printr-o supra-ingrijire este de domeniul trecutului. Coafurile vorbesc despre normalitate, onestitate, confort, si nu in ultimul rand, despre asumare personala intr-o maniera deloc fortata. 

Galerie foto

Ce coafuri se poartă în toamna anului 2017 (galerie foto)Ce coafuri se poartă în toamna anului 2017 (galerie foto)Ce coafuri se poartă în toamna anului 2017 (galerie foto)Ce coafuri se poartă în toamna anului 2017 (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: toamna , sezon , coafuri , 2017
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!