Ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de forma unghiei

  • 645 afişări
Ce culoare ţi se potriveşte în funcţie de forma unghiei

14 februarie 2017 Alexandra Necsoiu

Scurte, lungi, cu pat unghial lat sau îngust, formele unghiilor diferă de la o persoană la alta şi, de cele mai multe ori, aspectul acestora poate fi influenţat şi de nuanţele pe care alegem să le purtăm atunci când ne realizăm manichiura. Iată câteva sugestii potrivite pentru fiecare formă care să te ajute în următoarele alegeri.

Unghii scurte,  formă pătrată. Optează pentru tonuri nude, cu sidef sau accente metalice, de preferat rose gold pentru a evita aspectul dur al unghiilor. De asemenea, această paletă de nuanţe te va ajuta să oferi unghiilor un aspect alungit şi plin de feminintate.

Unghii scurte, formă rotundă. Nuanţele închise pot oferi un efect spectaculos manichiurii tale. De asemenea, tonurile clasice de roşu şi nuanţele pastelate se potrivesc de minune.

Unghii lungi, pat unghial îngust. Unghiile lungi vor oferi întotdeauna un aspect elegant alături de nuanţe aprinse de roşu sau burgundy. De asemenea, pentru un look natural, optează pentru tonuri deschise de roz sau nude.

Unghii lungi, pat unghial lat. Pentru această formă poţi alege orice nuanţă îţi doreşti. Nude, excentric, opac, strălucitor, orice ton ai alege, rezultatul va fi unul impecabil.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: culoare , unghii , forma
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 15 februarie 2017 / 06:41

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!