Ce produse de make-up a folosit actorul Daniel Kaluuya pentru apariţia de la Oscar 2018

  • 44 afişări
08 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Ce produse de make-up a folosit actorul Daniel Kaluuya pentru apariţia de la Oscar 2018

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

Dacă pe covorul roşu la gala Oscar 2018 am admirat machiajele şi coafurile celor mai îndrăgite actriţe, nu putem trece peste apariţia lui Daniel Kaluuya.

Protagonistul filmului Black Panther a avut o apariţie inedită pe covorul roşu la cea de-a 90-a gală Oscar. Actorul a vrut să aibă un look impecabil aşa că, s-a lăsat pe mâna profesioniştilor care l-au machiat, evident, într-o manieră decentă şi naturală, cât să-i acopere anumite imperfecţiuni şi să obţină un glow natural.

Pentru machiajul lui Daniel Kaluuya, make-up artisul Amber Amos a folosit fondul de ten Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation din gama Fenty by Rihanna, amestecând nuanţele 480 şi 490.

Fotografia a fost postată pe pagina de Instagram a brandului de prodise cosmetice, cu descrierea “Cine spune că bărbaţii nu folosesc #FENTYBEAUTY?!”.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: oscar 2018 , daniel kaluuya , machiaj
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!