Close up de vedetă! Cum arată divele, de aproape, fără retuşuri

  • 25478 afişări

Close up de vedetă! Cum arată divele, de aproape, fără retuşuri

18 mai 2017


Unele sunt, pur şi simplu, perfecte. Altele au mici defecte, ca mai toate femeile, însă ştiu să le mascheze impecabil.
 


Micile imperfecţiuni nu le ştirbesc frumuseţea naturală, fie că vorbim de un ten cu probleme, de câteva riduri în plus sau de orice atceva care poate fi ascuns de o mână de specialist în machiaj.


Iată, mai jos, o serie de imagini cu chipuri de vedetă, unele dintre acestea (de ex. Rihanna!) arătând absolut senzaţional.


Galerie foto

vezi galeria 11 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vedete , ten
Comentarii / 1
  • BANI ACASA: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber.  Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: crystyany1@hotmail.es

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!