Coafuri creative - stil si nonconformism

Coafuri creative - stil si nonconformism

Coafuri creative

12 mai 2011 Luiza Burhai Redactor

Coafurile creative nu mai sunt marca inregistrata deevenimente artistice - prezentari de moda sau concursuri dedescoperire a marilor talente in stilism. Spredeosebire de machiaj artistic, domeniul tunsorilorfunky, a coafurilor creative si a parului vopsit originalnu este atat de tabu precum o pereche de pene de 3 centimetri inloc de gene.

In zilele noastre, creativitatea este acceptata si sarbatoritain materie de par, coafurile noi si indraznete fiind la marecautare an de an.

Desigur, nu sunt pentru toata lumea, dar nici nu ne-am dori asaceva. Ce ar mai fi special daca in loc de bucle romantice la fiecare pas, am aveacoafuri creative sau tunsori punk? Nimic, iti spun eu.

Tocmai de aceea admiri pe oricineafiseaza vreo coafura creativa ce ii evidentiaza personalitatea siaccentueaza trasaturile. Imaginatia este limita, asadar bariereprecum forma fetei, culoarea de par potrivita sau textura firuluide par nu sunt impedimente reale daca vrei sa incerci una dinaceste coafuri interesante.

Coafuri creative - tendinte 2011

Noile tendinte in materie de coafuri creative pentru2011 realizeaza o juxtapunere intre masculin sifeminin, mai exact intre putere si fragilitate. Asadar, elementeedgy contureaza un look stylish pentru a creea o imagine deansamblu echilibrata.

Aceste coafuri nu sunt insa pentru ceislabi de inger, ci potrivite unei femei care emana incredere inpropria persoana si iubeste sa fie in centrul atentiei. Cele cupar scurt pot da o nota de agresivitatecoafurii, cu conditia ca parul sa aiba o lungime cat de catmanevrabila, iar purtatoarele de par lung se pot juca in voie culungimea parului, cu posibilitatea alegerii unui breton funky sau a unor suvite rebele.

Unde, cum, cat?

Daca te-ai hotarat la una dintre aceste coafuri, vei avea nevoiedoar de un stilist priceput si o doza de curaj. El va dispunde deechipamentul necesar unei asemenea operatiuni si obligatoriu, de unportofoliu personal plin de exemple de dexteritate si imaginatie.Intr-adevar, aceasta schimbare radicala de look implica un pretdestul de piperat, dar rezultatul nu va dezamagi.


Nu te speria insa de pret! Daca esti o fire nonconformista si adorio provocare - lucru lesne de inteles daca te intereseaza subiectulnostru - poti avea una dintre aceste coafuri creative gratuit, dacaparticipi ca model pentru numeroasele concursuri adresateviitorilor stilisti, ca subiect pentru examenul acestora deincheierea cursurilor de hairstyling sau ca model pentruportofoliile personale ale celor mai buni in domeniu. Cei care auriscat au avut numai de castigat, asadar, da-le o sansa si nu veiregreta!

Intretinere si retusuri

Daca adopti una dintre aceste coafuri, trebuie sa ai in vederefaptul ca te va obliga la o serie de metode de intretinere siretusuri regulate.

Aproximativ 90% din stiluri sunt evidentiate de indreptareaparului, asadar un tratament de par precum un ser de protectietermica este vital. De asemenea, coafurile creativebeneficiaza de un impact mai puternic daca apelam la vechiul nostruprieten - fixativul de par. In plus, daca te hotarasti sa itivopsesti parul, asigura-te ca folosesti un sampon pentru par vopsit, destinat nevoiloracestuia.


Retusuri va trebui sa faci regulat, insa daca ai ales varianta dea-i fi model unui stilist, cu siguranta te va ajuta sa-tiredefinesti tunsoarea. Daca drumul tau spre coafuri cu imaginatie ainclus un salon specializat, iar rezultatul te-a incantat, nu tesfii sa-l vizitezi periodic pentru retusuri si sa il recomanzi sicelorlalte cititoare in sectiunea de comentarii de mai jos.

Urmareste si galeria foto de mai jos pentru a vedea cele mai hottrenduri in materie de coafuri creative:

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!