Coafuri pentru par mediu - stiluri diferite, pline de rafinament

Coafuri pentru par mediu - stiluri diferite, pline de rafinament

Coafuri pentru par mediu - stiluri diferite, pline de rafinament

11 octombrie 2011 Luiza Burhai Redactor

Daca alegerea unei tunsori pentru par mediu este relativ usoara, multe dintre noi ne declaram invinse inainte sa incercam diferitele modalitati de coafare a parului mediu.

Sigur, cele mai multe dintre noi aleg tunsoarea bob tocmai pentru a nu se complica ulterior cu metode indelungate de coafare, insa satisfactia unui look diferit, reinventat, fresh, in raport cu tipurile de coafuri pentru ocazii speciale va lipsi cu desavarsire.

Un alt argument pentru care femeile nu obisnuiesc sa incerce coafuri pentru par mediu este lipsa unor modele adecvate, realizabile pentru aceasta lungime de par problematica. Desigur, acest aspect restrictioneaza mult din posibilitatile de coafare a unui par lung si nu ne acorda avantajul unui par scurt, usor de coafat cu putin fixativ.

Mai mult, din cauza texturii si a tipului de par (drept, ondulat, cret), lungimea medie poate transforma cu mult felul in care parul tau se va aseza. Nu dispera nici daca parul tau proaspat tuns capata mai mult volum, nici daca varfurile nu pot fi aranjate in interior - fiecare tip de par are farmecul sau si este cel mai bine pus in valoare prin modalitatea naturala de asezare.

Trebuie insa avut in vedere un set de reguli care vor transfora dezavantajele in adevarate puncte favorabile in dobandirea unui look anume, pe care l-ai admirat la purtatoarele de par mediu care te-au inspirat.

Lungimea medie a parului determina incadrarea chipului, conferindu-i feminitate. De asemenea, coafurile pentru par mediu sunt adesea considerate coafuri clasice, safe, potrivite pentru femei cu varste peste 25 de ani. Din aceasta pricina, multe dintre noi le includem, fara a sta pe ganduri, in categoria coafurilor la birou.

Unicitatea fiecarei tunsori pentru par mediu este singura in masura pentru a oferi imaginii tale un aer prietenos si cu mediul social, nu doar professional.

Astfel, daca parul abia trece de lungimea urechii, poti obtine un look dinamic, edgy chiar, accentuand prin textura firului de par una dintre directiile vizate.

Daca parul tau depaseste linia barbiei, ai cateva variante in plus pentru a iesi din tiparele unei coafuri layered, bine structurata "in trepte". Onduleaza varfurile, tapeaza, obtine mai mult volum la baza decat la radacina si poti spune cu usurinta ca ai obtinut un look modern, bine incadrat in orice stil personal.

Daca optezi pentru a-ti intoarce varfurile in exterior, a-ti accesoriza parul cu o esarfa sau a-ti conferi singura niste valuri seducatoare, atunci vei deveni purtatoarea unui stil de coafuri anii '60.

Iata cateva modele de coafuri pentru par mediu, usor de realizat si nelipsite de impact:

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: coafuri , tunsori , par mediu
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!