Coafuri Revelionâ – stiluri de petrecere pentru orice lungime de păr

Coafuri Revelionâ – stiluri de petrecere pentru orice lungime de păr

30 decembrie 2013 Luiza Burhai Redactor

Coafura de Revelion este pe cât de specială, pe atât de importantă pentru un look de petrecere reuşit. Cât timp ţinuta şi machiajul primesc o atenţie deosebită, şi coafura din noaptea dintre ani trebuie aleasă pentru a amplifica look-ul şi a-ţi construi imaginea dorită.

Indiferent de lungimea părului, există coafuri de Revelion perfecte pentru orice ocazie, adaptate situaţiei şi evenimentului, în funcţie de locaţia în care îţi vei petrece noaptea dintre ani. Pentru că ştim că vrei să arăţi întotdeauna bine, dar în noaptea dintre ani îţi doreşti un plus de farmec şi o coafură care te va pune în valoare, ţi-am pregătit o serie de poze cu coafuri de Revelion pe care le poţi folosi ca referinţe pentru stilistul tău.

Fie că ai părul lung sau scurt sau cauţi coafuri pentru lungime medie, idei de cocuri lejere sau elegante, împletituri cu fast sau coafuri cu părul prins în stiluri inedite, te vom învăţa cum le poţi obţine în doar câteva minute, cu ajutorul unor tutoriale explicite pentru coafuri de Revelion. Le poţi combina după preferinţe cu selecţia de idei de machiaj de Revelion 2013 sau cu nenumăratele modele de unghii pentru Revelion.

Acestea fiind spuse, am introdus deja în discuţie câteva dintre principalele întrebări pe care femeile şi le pun în legătură cu coafurile de Revelion. Locaţia, precum am menţionat anterior, este principalul factor de care va depinde modelul de coafură pe care ţi-l vei alege.

Nu putem petrece o seară la restaurant purtând o un coc messy sau părul tapat, cum nici în club nu este inspirat să avem bucle mătăsoase şi fragile, lovindu-se de umeri la fiecare mişcare de dans, nu-i aşa?

Coafuri Revelion

Pentru o seară linistata, alături de familie şi prieteni, vom opta pentru coafuri în linii uşoare, fluide, care vor lăsa un impact moderat asupra celorlalţi invitaţi la masa de Revelion.

Dacă ai decis să petreci noaptea dintre ani în oraş, însă, cel mai indicat ar fi să te asiguri că modelul de coafură ales este suficient de bine fixat încât să nu te lase baltă în mijlocul serii. Vei avea în vedere fie coafuri cu parul prins, fie coafuri tapate şi stăpânite prin fixativ.

Acestea fiind spuse, este timpul pentru o altă delimitate - aceea a lungimii părului. Dacă sfaturile menţionate anterior par a te restricţiona în alegeri, află că următoarele criterii de selecţionare a unei coafuri de Revelion perfecte iti vor permite să alegi după bunul plac. Pentru o seara linistata, alaturi de familie si prieteni, vom opta pentru coafuri in linii usoare, fluide, care vor lasa un impact moderat asupra celorlalti invitati la masa de Revelion.

Coafuri de Revelion pentru păr scurt

Poţi alege dintr-o mulţime de stiluri de coafare pentru petrecerea de Revelion, chiar dacă porţi o tunsoare scurtă. Trucurile de coafare îţi permit modele deosebite, în special dacă şuviţele din calotă sunt mai lungi.

În funcţie de personalitate şi bineînţeles, potrivit funcţiei şi locaţiei, purtătoarele de păr scurt vor putea alege unul dintre cele trei stiluri prezentate mai jos - elegant, retro sau urban cool.

Pentru un efect deosebit şi în special pentru modelele mai definite, poartă coafuri accesorizate cu bijuterii de par potrivite tinutei de Revelion.

Coafuri de Revelion pentru păr mediu

Părul mediu nu are cu mult mai multe opţiuni decât părul scurt, însă deţine avantajul purtării de coafuri cu volum, coafuri cu volum, ce conferă un efect deosebit. De asemenea, purtătoarele de păr mediu se pot juca cu lungimile podoabei capilare, creând look-uri variate, asimetrice, bob-uri false, precum şi multe variante de coafuri cu părul prins - cocuri, bucle bogate, împletituri.

Inspiră-te din coafurile purtate de celebrităţi şi accesorizeaza-ţi părul cu ajutorul unor bentiţe sau agrafe deosebite, cu pietre preţioase, bucăţi de dantelă, flori sau pene de păun.

Coafuri de Revelion pentru păr lung

O variantă simplu de realizat pentru seara de Revelion este părul lăsat liber, eventual îndreptat şi atins cu o boare de spray pentru luciu. Dacă ai păr lung, poţi adopta un finisaj neted, cu cărare laterală, look ce îţi va permite să îţi prinzi părul într-un mod elegant atunci când începe cu adevărat petrecerea.

Dacă ai părul lung şi îţi doreşti cu adevărat să porţi coafuri speciale pentru noaptea de Revelion, sfatul meu este să apelezi la un experienţa unor profesionişti. Dacă te-ai plictisit de onduleurile şi buclele sexy, de cocurile tapate, mult fixativ şi spumă, apelează la distincţia unor modele complexe.

Cocurile intră in structura unor coafuri complexe propuse pentru petrecerea de Revelion, putand adopta diverse forme - pe bază de impletituri, cu aspect neted sau messy, tapat excesiv şi prins sau retro.

Indiferent de alegerea făcută, dacă ţinuta nu este prea încărcată, iar coafura nu foarte elaborată, poţi adăuga în ecuaţie accesorii pentru păr elegante precum funde din saten, bentiţe dintr-un material preţios, presatare cu bijuterii strălucitoare, agrafe cu pietricele sau chiar voaluri din dantelă, pentru un efect retro.Foloseşte-te de simt pentru a înţelege ce îi lipseşte coafurii tale şi apelează la detalii doar dacă look-ul final îţi cere acest lucru.

Coafuri Revelion - tutoriale pas cu pas

Pentru că multe dintre voi doriţi coafuri de Revelion lejere, pe care le puteţi realiza singure înainte de petrecere, m-am gândit că ar fi util să vă pun la dispoziţie câteva tutoriale care va vor explica cum puteţi obţine look-ul dorit, pas cu pas. Astfel, cu puţină dexteritate şi arsenalul de aparate de styling şi produse pentru par pe care le deţine orice femeie, veţi putea urmări şi executa aceste stiluri interesante şi veţi obţine un rezultat demn de un hair stylist.

Începem cu o coafură lejeră şi elegantă, pe care o poţi obţine în câteva minute urmărind una dintre cele mai clare şi simpatice hair guru de pe YouTube. Vei avea nevoie de câteva agrafe, fixativ şi un ulei de păr pentru stalucire şi pentru a netezi şuviţele. Începe coafura abia după ce ţi-ai ondulat în prealabil părul şi respectă paşii pentru un look inspirat de Kate Middleton.

Dacă îţi doreşti o coafură cu părul prins, un coc lejer, care începe fie sub coroană, fie la baza gâtului, este alegerea potrivită. Întrucât nu vei putea obţine de una singură o coafură finisată perfect, cel mai bine te îndrepţi către un un look messy, realizat incredibil de simplu pornind de la un păr ondulat. Răsuceşte fiecare şuviţă în parte, precum vei vedea în tutorial şi foloseşte agrafe pentru a fixa coafura de Revelion.

Întrucât cele mai multe dintre voi v-aţi gândit să încercaţi împletituri pentru Revelion, nu puteam să nu includ o coafură superbă şi uşor de realizat, fără a folosi vreun aparat de styling electric. Un coc chignon, la baza gâtului, este o alegere perfectă dacă va găseşte anul nou în cadrul unei petreceri fabuloase, aşadar urmează sfaturile din acest tutorial pas cu pas şi vei obţine un look perfect.

În final, te las cu aceste modele inspiraţionale din galeria foto, care te vor ajuta să alegi una dintre cele mai senzaţionale coafuri de Revelion:

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!