Trucuri de volum pentru părul tău

 • 13401 afişări
Trucuri de volum pentru părul tău

12 noiembrie 2015

Părul fin e un păr special. Un păr cu o personalitate mai diferită decât a ta… Şi, dacă nu ai învăţat cum să îl menţii în formă, cum să obţii volum, iată câteva trucuri. 

În afară produsele de îngrijire de volum, poţi jongla cu ceară de păr. “Aplicată cu măiestrie la rădăcină şi baza părului fin, ceară modelatoare îţi transformă coafura”, afirmă Lucian Busuioc, Top Artist Team Global la  Wella Professionals. Ce alte recomandări am primit de la specialist?

Rezistenţa coafurii începe de când spălăm părul (în funcţie de textura părului se alege şamponul şi masca adecvată. Dacă părul este fin şi dorim volum, vom folosi un produs pentru a avea suport din rădăcină şi coafura să reziste. Dacă părul este poros gros ca şi textură vom folosi produse care să netezească părul şi stylingul să reziste.

Când o femeie îşi usucă părul, ea trebuie să ştie cum să creeze volum la rădăcină. Şi, din nefericire, puţine domniţe ştiu cum să facă asta. Pentru că, de obicei omul pune mâna pe feon şi îşi usucă lungimea părului, dar nu şi rădăcina. Ce efect obţine de fapt? O fundaţie pusă pe nisip, care se va dărâma.

Feonul trebuie să aibă turaţie şi temperatura redusă. Tocmai de aceea el are 3 viteze şi 3 nivele de temperatură ( cele profesionale). Însă pentru că doamnele se grăbesc în general, ele îl folosesc la maxim şi nu fac decât să-şi prăjească părul. Şi să şi-l deshidrateze. Aşa că atunci când îl spălaţi, trebuie să ţineţi cont ce produse folosiţi. Unele care să nu îl deshidrateze. Pentru că azi, cea mai grea boala a părului este uscăciunea lui.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: trucuri , volum , par , coafura , ingrijire , recomandari
Comentarii / 1
 • Hi Dl / Dna
  Ai nevoie de împrumuturi în numerar de € 1000 la € 1.000.000 pentru a aborda
  dificultăți financiare. suntem un deosebit în măsură să facă un împrumut pentru suma pe care
  aveți nevoie și cu condiții care fac viața mai ușoară, aici sunt
  domenii în care pot să vă acorde un împrumut:
  Financial *
  * Home Loan
  * Credit pentru investiții
  * Creditul Auto
  * Consolidarea datoriilor
  * Linia de credit
  * În al doilea rând Ipoteca
  * Achiziționarea de credit
  * Credit de nevoi personale
  Contactați-ne pentru a afla mai multe despre condițiile noastre.
  De contact E-mail: gunnel.camilla@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!