Cum arată gemenele care au devenit cunoscute pentru coafura lor impresionantă

  • 453 afişări
Cum arată gemenele care au devenit cunoscute pentru coafura lor impresionantă

16 martie 2017

Faceţi cunoştinţă cu Cipriana Quann şi TK Wonder, gemenele care întorc priviri de fiecare dată când merg pe stradă. În urmă cu ceva timp, cele două îşi urau părul şi-l vedeau ca pe un obstacol însă, în timp, au decis să renunţe să-l mai îndrepte şi să-l aranjeze şi au decis să fie naturale.

Pe lângă faptul că sunt extrem de frumoase, cele două, alături de prietena lor Nikisha Brunson, şi-au deschis un blog numit “Urban Bush Babes”, iar orice aleg să facă, o fac cu ambiţie, încredere, pasiune şi, bineînţeles, un păr impecabil.

Foto: boredpanda

Galerie foto

vezi galeria 15 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: par , gemene , surori , coafura
Comentarii / 1
  • Daca ti-ai pierdut speranta si simti ca nu mai ai niciun rost, daca o boala sau o suparare te apasa si nu stii ce sa mai faci, nu dispera, prieten drag! Exista o speranta! E Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Cauta-L pe El... http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!