Cum arată Helen Mirren nemachiată, la 72 de ani. "Nu m-am simţit niciodată frumoasă"

  • 269 afişări
08 martie 2018
Cum arată Helen Mirren nemachiată, la 72 de ani. "Nu m-am simţit niciodată frumoasă"

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Helen Mirren a avut o apariţie impresionantă pe covorul roşu la gala Oscar 2018. Înainte de grandiosul eveniment, actriţa a postat pe Instagram o fotografie în care apare nemachiată, urmând să se lase pe mâna stiliştilor.

Actriţa în vârstă de 72 de ani a apărut pe covorul roşu într-o rochie albastră creată de Louis Vuitton, alături de un machiaj discret, dar care să-I evidenţieze trăsăturile.

Într-un interviu pentru „The Daily Telegraph“, a mărturisit că toată viaţa s-a luptat cu nesiguranţa cauzată de felul în care arată, în ciuda carierei memorabile pe care o are.

„Am trăit cu îndoieli toată viaţa şi încă o fac. Îmi amintesc că aveam şi atacuri de panică din această cauză. Pentru că nu m-am considerat şi nu m-am simţit niciodată frumoasă. Sunt oameni frumoşi şi sunt destul de obiectivă încât să realizez că nu mă număr printre ei“, a mărturisit actriţa, potrivit Adevărul.

Helen Mirren a precizat că nu i-au plăcut o mulţime de lucruri la propria persoană când a devenit celebră, în anii ’60, însă acum recunoaşte că altele sunt aspectele pe care pune preţ:  „Acum, pentru mine contează mai mult înţelepciunea şi inteligenţa şi mai puţin modul în care arăt. Dar nu mă simt suficient de inteligentă sau amuzantă.“

Foto: Instagram, Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: actrita , helen mirren , fara machiaj
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!