Cum să ai coafura lui Kate Middleton. 5 paşi prin care să o realizezi acasă

 • 446 afişări
Cum să ai coafura lui Kate Middleton. 5 paşi prin care să o realizezi acasă

07 iunie 2017

Multe femei îşi doresc să obţină o coafură perfectă în fiecare zi, iar Kate Middleton este unul dintre modelele pe care le putem urma. Se pare că Ducesa de Cambridge are o apariţie impecabilă, iar părul îi stă perfect indiferent de vreme. Fie că plouă, fie că joacă crochet sau vizitează diferite expoziţii, părul ei străluceşte şi este plin de volum. Din fericire, stilistul lui Kate, Richard Ward, a oferit toate detaliile de care avem nevoie pentru a obţine look-ul ducesei acasă.

 1. După spălare aplică la rădăcină un spray pentru volum. În momentul în care usuci părul, ai grijă să ai un capăt de protecţie ataşat de fhoen şi nu scutura ucătorul de păr pentru a nu electriza părul.
 2. Când părul este uscat în proporţie de 75%, alege o perie rotundă cu peri naturali şi usucă şuviţă cu şuviţă părul după ce l-ai secţionat.
 3.  Cât timp părul este încă încălzit de la uscătorul de păr, ia fiecare secţiune şi aşeaz-o pe bigudiuri de mari dimensiuni.
 4. Când termini de pus ultimul bigudiu, înlătură-l pe primul şi răsuceşte şuviţa pe deget pentru a o menţine ondulată. Repetă procesul până la ultimul bigudiu.
 5. Cu ajutorul periei rotunde şi un spray pentru strălucire, perie buclele şi trece-ţi degetele prin păr până ajungi la rezultatul dorit.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: coafura , par , kate middleton , bucle
Comentarii / 1
 • reply Ma nage rLeagu e. ro 13 iunie 2017 / 02:35

  Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!