Cum să găseşti rapid nuanţa de blush potrivită tenului tău

  • 456 afişări
Cum să găseşti rapid nuanţa de blush potrivită tenului tău

29 martie 2017 Alexandra Necsoiu

Căutarea unei nuanţe naturale de blush poate fi un proces care să-ţi dea dureri de cap, mai ales că trebuie să ţinem cont de câteva aspecte precum, subtonurile calde sau reci ale pielii sau nuanţele măslinii sau bronzate. Din fericire, am descoperit o metodă extrem de simplă care te va ajuta să găseşti nuanţa ideală pentru blush.

CE TREBUIE SĂ FACI?

Aşează-te în faţa unei oglinzi şi trage delicat de buza inferioară pentru a vedea partea din interior a acesteia. În funcţie de culoarea pe care interiorul buzei tale o are, optează pentru o nuanţă similară de blush şi, cu siguranţă, nu vei da greş.

DE CE FUNCŢIONEAZĂ?

Culoarea din interiorul buzei este complet diferită faţă de restul trăsăturilor tale, iar aceasta se va potrivit întotdeauna tenului tău, iar contrastul va fi unul natural şi nu unul puternic. Ştim, probabil vei arăta dubios stând într-un magazin de cosmetice şi jucându-te în felul acesta în faţa unei oglinzi, dar în felul acesta, vei ştii sigur că nu vei da greş atunci când vine vorba de nuanţa ideală de blush pentru tenul tău.

Foto: Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 4 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ten , blush , nuanta , machiaj , metoda
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!