Cum să remediezi cele mai comune probleme de beauty din timpul verii

  • 155 afişări
Cum să remediezi cele mai comune probleme de beauty din timpul verii

25 iulie 2017 Alexandra Necsoiu

Sunt atât de multe lucruri de care ne bucurăm în zilele de vară: rochiile vaporoase, zilele petrecute la piscină sau plimbările pe plajă, dar pe cât sunt de speciale aceste momente, pe atât de mult ne dăm seama că ne pot afecta pielea sau părul.

Pe timpul verii, din cauza expunerii la soare, părul se decolorează, iar o altă cauză care poate provoca atât deteriorarea părului, cât şi a pielii este prezenţa clorului în apă. Iată care sunt cele mai comune probleme care apar pe timpul verii şi cum să le remediem.

Arsurile solare. Cu siguranţă atunci când ne confruntăm cu arsurile solare primul lucru pe care vrem să-l facem este un duş rece însă, avem nevoie doar de nişte comprese reci cu lapte degresat pe care să le aplicăm direct pe arsuri. Laptele degresat are o concentraţie puternică de proteine care ajută la repararea pielii cu probleme.

Călcâie crăpate. Una dintre cele mai bune soluţii pentru a obţine călcâie fine este de a folosi apa de gură. Datorită ingredientelor exfoliante, vom obţine fără prea mult efort călcâie ca de bebeluşi. Iată ce trebuie să faci!

Păr electrizat. Pentru a scăpa de părul electrizat trebuie să acordăm foarte mare atenţie produselor pe care le folosim. O cremă de styling pentru păr este ideală, mai ales dacă este aplicată pe părul umed şi curat. În felul acesta, părul va fi hidratat şi nu se va mai usca în toate direcţiile.

Clorul din piscină. Cu cât petreci mai mult timp în piscină, cu atât şansele ca părul tău să se deterioreze sunt mai mari. Înainte de a intra în apă, clăteşte părul. În felul acesta, cuticulele părului se vor închide şi nu vor mai absorbi atât de mult clor. Imediat ce ajungi acasă, foloseşte un şampon şi o mască de protecţie pentru a-i reda strălucirea.

Acneea de pe faţă şi corp. Transpiraţia şi excesul de ulei creează un duo perfect pentru apariţia acneei. Optează pentru un gel de curăţare care să îndepărteze celulele moarte şi să-ţi menţină porii curaţi. De altfel, încearcă să ţii părul cât mai departe de zona feţei, fie el prins în coadă sau wet look, astfel încât uleiurile din produsele de styling să nu-ţi sufoce pielea.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: probleme , vara , piele , par
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!