Cum să-ţi hidratezi tenul cu pepene roşu

  • 126 afişări
Cum să-ţi hidratezi tenul cu pepene roşu

17 iulie 2017

Ne bucurăm din plin de zilele călduroase de vară, în special de sezonul pepenilor dulci şi răcoroşi care sunt un deliciu al verii. Nelipsiţi din farfuriile noastre, aceştia pot fi un ingredient de bază pentru îngrijirea şi frumuseţea noastră, nu doar o gustare sau un aliment ideal pentru dietă.

Cu ajutorul pepenelui roşu putem realiza diferite măşti pentru ten, în funcţie de tipul acestuia. Dacă te numeri printre persoanele cu ten uscat şi deshidratat, iată o mască ideală care te-ar putea ajuta să-i oferi tenului tău sănătatea şi frumuseţea de care are nevoie.

Ai nevoie de:

  • Suc de pepene roşu
  • Miere
  • Pensulă cosmetică

Mod de preparare şi utilizare:

Amestecă o lingură de suc de pepene roşu cu o lingură de miere de albine până se formează o pastă şi aplică produsul pe faţă cu ajutorul unei pensule cosmetice curate pentru a uşura procesul. Lasă masca să acţioneze între 15 şi 20 de minute şi clăteşte din abundenţă cu apă călduţă. Tenul tău va fi hidratat în profunzime şi va căpăta o strălucire aparte. De altfel, poţi folosi această mască naturală de câte ori doreşti până obţii rezultatele mult visate.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Va oferim lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: dana_tweety2002@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!