David Beckham, acuzat că şi-a îndepărtat ridurile cu Botox. Cum arată acum

  • 477 afişări

David Beckham, acuzat că şi-a îndepărtat ridurile cu Botox. Cum arată acum

12 septembrie 2017


Înţepături de albine, botox, tratamente faciale cu sânge... Pentru a rămâne veşnic tinere, starurile de la Hollywood sunt dispuse să încerce orice.
 


Se pare că David Beckham nu se numără printre aceste celebrităţi obsedate de un look perfect, preferând să lase natura să lucreze.

Într-o manieră neobişnuită pentru o vedetă de talia sa, Beckham a răspuns prompt unei necunoscute de pe Instagram, pentru a sublinia că nu a folosit vreodată Botox.

Foto: Instagram, Hepta

Galerie foto

vezi galeria 4 fotoÎntr-o imagine postată de Vogue Marea Britanie, în care sunt David, fiul său, Brooklyn şi nou editor al revistei Vogue, surprinşi în primul rând la show-ul Victoriei Beckham de la New York Fashion Week, David arată foarte... tânăr.

"Botoxul arată bine pe David!" a comentat un fan al Vogue pe Instagram. David a replicat imediat: "Nu sunt de acord cu botoxul, domnişoară... Dar o să iau comentariul ca pe un compliment!".
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: david beckham , botox
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!