Fondul de ten pe care Meghan Markle îl adoră, pentru un look natural

  • 1635 afişări
02 martie 2018
Fondul de ten pe care Meghan Markle îl adoră, pentru un look natural

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

Încă de la prima apariţie a încălcat protocolul regal (când a purtat ţinute negre, părul într-o coadă dezordonată la un eveniment oficial şi a oferit autografe), iar publicul asta a iubit cel mai mult la ea– că este naturală.

Meghan Markle demonstrează încă o dată că are încredere în ea şi că este mulţumită cu felul în care arată, make-up artist-ul său, Lydia F.Sellers, dezvăluind că actriţa niciodată nu vrea să-şi acopere pistruii.

Pentru a obţine un look cât mai natural, viitoarea ducesă foloseşte dondul de ten Armani Luminous Silk alături de un beautyblender care să o ajute să diminueze excesul de produs şi să nu îşi acopere pistruii în întregime.

Într-un interviu pentru revista Allure, din 2017, actriţa a dezvăluit că nu va ascunde niciodată acest complex, ba mai mult, le-a transmis fanilor săi mesajul pe care l-a primit de la tatăl ei.

“Pentru toţi prietenii mei cu pistrui, vă voi spune ceva ce tatăl meu mi-a spus când eram mică: “O faţă fără pistrui este ca o noapte fără stele”, a povestit Meghan.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fond de ten , meghan markle
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!