Idei de machiaj pentru Halloween

  • 936 afişări
27 octombrie 2015 Cristina Brucker
Idei de machiaj pentru Halloween

Halloween-ul se apropie cu repeziciune şi, chiar dacă nu te-ai hotărât încă ce costum să alegi sau la ce petrecere să mergi, machiajul este un pas bun de la care să începi!

Eva Senín Pernas, o artistă extrem de talentată în arta make-up-ului a creat o "linie" de machiaje special pentru această sărbătoare şi, crede-mă, după ce o sa le vezi, vei fi mai hotărâtă ca niciodată să sărbătoreşti Halloween-ul.

Zâna din poveşti - Dacă nu doreşti să optezi pentru un machiaj înspăimântător, apelează la unul din sfera basmelor

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/femina/223683/10-MACHIAJE-INEDITE-pentru-Halloween-Surprinde-ti-prietenii-VIDEO-

Vezi aici ce tip de machiaj pentru Halloween ţi se potriveşte!

O idee de personaj ar putea fi Zâna din poveşti - Dacă nu doreşti să optezi pentru un machiaj înspăimântător, apelează la unul din sfera basmelor!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!