Importanţa loţiunii tonice în demachiere

  • 199 afişări
Importanţa loţiunii tonice în demachiere

11 septembrie 2017 Alexandra Necsoiu

              Lotiunea tonica este imperios necesara in ritualul zilnic de curatare a tenului. Pentru ca aceasta vine in completarea actiunii demachiantului, elimina resturile de machiaj, celulele moarte si impuritatile.

              Diana Marandiuc, trainer Naturys Romania iti spune de ce este atat de importanta: „dupa demachiere, ca sa indepartam impuritatile si sa ne asiguram ca fata este perfect curata, aplicam o lotiune tonica. Aceasta nu trebuie sa fie astringenta si nu trebuie sa contina alcool. Se prefera un produs care are la baza doar principii active,  deoarece acestea vor stimula regenerarea celulara, având un efect revigorant asupra tenului”.

              Chiar daca laptele demachiat folosit are un PH de 5,5, apa de la chiuveta dezechilibreaza PH-ul natural si prin urmare, utilizarea lotiunii tonice dupa demachiere este obligatorie. Multe femei nu dau importanta acestui produs si il dau uitarii. Insa acesta are doua  functii extrem de importante:

1-      reechilibreaza PH-ul pielii;

2-       restabileste bariera de protectie;

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lotiune tonica , demachere , curatare , ten
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!