Îngrijirea corpului - tratamente şi trucuri pentru corpul de vis

 • 6 lucruri de ştiut despre plânsul bebeluşilor 6 lucruri de ştiut despre plânsul bebeluşilor

  De ce plânge şi cum îl liniştesc? Plânsul bebeluşului este modul lui de a comunica şi de a transmite diferite nevoi, emoţii sau dorinţe. Poate fi foarte stresant atunci când nu ştii să-l interpretezi, dar în timp vei începe să-ţi dai seama ce încearcă să-ţi spună şi cum să îi anticipezi nevoile.

 • Culori care dezvoltă inteligenţa copiilor. Cum le poţi integra Culori care dezvoltă inteligenţa copiilor. Cum le poţi integra

  Culoarea joacă un rol foarte important în viaţa noastră şi unul decisiv în universul copiilor, deoarece acestea le pot stimula anumite abilităţi intelectuale. Anumite culori îi ajută pe cei mici să-şi dezvolte inteligenţa emoţională, să se organizeze şi să se concentreze mai bine. De asemenea, anumite culori induc o stare de bine, reduc tensiunea sau îi ajută să aibă un somn odihnitor. Iată care sunt şi cum le poţi integra în universul lor:

 • 5 paşi esenţiali pentru a obţine silueta dorită 5 paşi esenţiali pentru a obţine silueta dorită

 • Reţete BIO pentru scrub-uri home-made Reţete BIO pentru scrub-uri home-made

  Cel mai indicat ar fi să foloseşti un scrub preparat chiar de tine. Noi îţi arătăm cum!

 • Cosmetice naturale din plante medicinale Cosmetice naturale din plante medicinale

  Acum 1.000 de ani nu existau saloane de înfrumuseţare sau mall-uri cu magazine de cosmetice scumpe, şi cu toate acestea, oamenii ştiau să-şi îngrijească pielea, iar femeile îşi preparau „cosmeticele” singure. Ingredientele erau naturale, doar din plante, legume şi fructe, pe cât de eficiente, pe atât de uşor de preparat.

 • Trucuri eficiente împotriva frigului, în sezonul rece Trucuri eficiente împotriva frigului, în sezonul rece

  O serie de trucuri recomandate de experţii în sănătate se pot dovedi extrem de utile pentru a combate frigul pe timp de iarnă şi pentru a păstra căldura corporală, informează dailymail.co.uk.

 • 7 reţete cosmetice cu făină de năut 7 reţete cosmetice cu făină de năut

  Banala făină de năut este foarte utilă în îngrijirea cosmetică, putând fi folosită, de exemplu, la eliminarea petelor de cremă autobronzantă, a părului facial, precum şi la prepararea unor măşti antiacnee.

 • Sfaturi de beauty de la celebrităţi Sfaturi de beauty de la celebrităţi

  Niciodată nu ne săturăm să citim ce fac vedele de arată atât de bine. Unele apelează la tratamente destul de scumpe, însă mai jos vei descoperi şi tratamente accesibile sau ce să mănâci ca să îţi strălucească pielea.

 • Ce efecte nedorite poate avea săpunul Ce efecte nedorite poate avea săpunul

  Cât mai parfumat şi, dacă se poate, colorat şi cel mai ieftin. Cam acestea sunt criteriile după care ne luăm majoritatea dintre noi atunci când cumpărăm un săpun. Dar ai avut vreodată curiozitatea să citeşti eticheta unui astfel de produs?

 • Tips and tricks pentru ca parfumul tău să persiste întreaga zi Tips and tricks pentru ca parfumul tău să persiste întreaga zi

  Parfumul stimulează simţurile olflactive dezvăluind caracterul, pesonalitatea şi emoţiile fiecărei persone. Este utilizat de către femei ca un accesoriu purtat zi de zi sau pentru ocazii speciale, cum ar fi la întâlniri romantice, petreceri sau reuniuni. Coco Chanel spunea că: „O femeie ar trebui să aplice parfum în acele zone în care şi-ar dori să fie sărutată”.

 • Cum să foloseşti mierea în ritualurile tale zilnice Cum să foloseşti mierea în ritualurile tale zilnice

  Mierea- un produs natural 100%, este rezultatul unei munci uriaşe a stupului de albine. Nectarul cules din flori este dus în stup unde este supus unor diferite procese în urma cărora rezultă lichidul delicios la care ne gândim când spunem miere.

 • Tinereţe fără bătrâneţe cu vinoterapie Tinereţe fără bătrâneţe cu vinoterapie

  Licoarea bahică s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi mai mult decât un răsfăţ pentru papilele gustative. Folosit întens în preparea produselor csmetice, mai nou, vinul s-a transformat şi în materie primă pentru centrele de înfrumuseţare şi spa. Căci, cosumată în cantităţi moderate şi aplicată prin metode corespunzătoare, băutura biblică face minuni!

 • 7 ritualuri de îngrijire şi frumuseţe din jurul lumii 7 ritualuri de îngrijire şi frumuseţe din jurul lumii

  Frumuseţea este percepută diferit în jurul lumii, întrucât obiceiurile diferă în funcţie de ţară, cultură sau chiar religie. Măştile preparate acasă sunt de cele mai multe ori mai eficace decât cele de la salon. Tendinţa actuală este de a folosi produse naturale deoarece reprezintă o sursă inepuizabilă de terapii alternative.

 • Top 10 cele mai eficiente tratamente naturale pentru faţă Top 10 cele mai eficiente tratamente naturale pentru faţă

  De ce să investim în măşti de faţă, creme costisitoare şi şedinţe de înfrumuseţare la cosmeticiană când există atât de multe tratamente naturale pentru faţă mult mai eficiente, mai proaspete şi mai convenabile?

 • Răsfăţ de toamnă! Sfaturi de frumuseţe pentru un nou anotimp Răsfăţ de toamnă! Sfaturi de frumuseţe pentru un nou anotimp

  Deşi încă nu am uitat de vară şi deja ducem dorul zilelor călduroase, trebuie să ne adaptăm noului anotimp. Prin urmare, îţi propunem câteva mici schimbări în rutina de beauty şi îngrijire care te vor ajuta în tranziţia către toamnă şi iarnă. Şi nu uita să zâmbeşti, indiferent de anotimp!

 • Bicarbonatul de sodiu – beneficii aproape necunoscute pentru ten Bicarbonatul de sodiu – beneficii aproape necunoscute pentru ten

  Dincolo de întrebuinţările gospodăreşti, bicarbonatul de sodiu este o adevărată pulbere magică şi pentru ten. Substanţa face minuni nu doar în cazul înţepăturilor de insecte, ci poate fi folosit cu succes şi în tratamentele de înfrumuseţare.

 • Opt lucruri pe care trebuie să le afli despre sprâncenele tale Opt lucruri pe care trebuie să le afli despre sprâncenele tale

  Sprâncenele sunt un element definitoriu pentru fizionomia fiecărei persoane. În funcţie de forma lor, sprâncenele ne pot pune în valoare trăsăturile. Petrecem mult timp şi cheltuim sume impresionante doar pentru a obţine forma perfectă. V-aţi gândit vreodată care este rolul sprâncenelor?

 • Pleasure Time: 4 idei pentru un răsfăţ special Pleasure Time: 4 idei pentru un răsfăţ special

  Sfârşit de vară... Deja te gândeşti cu nostalgie la vacanţa care s-a încheiat şi nu ştii cum să intri în ritmul lunii septembrie? Simplu! Răsfaţă-te din plin! Iată patru produse care te pota juta... Enjoy!

 • 5 sfaturi pentru cei care au exagerat cu statul la soare în această vară 5 sfaturi pentru cei care au exagerat cu statul la soare în această vară

  Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, mai ales când ne strică distracţia estivală – aceasta pare să fie deviza românilor care ajung la mare, piscine sau ştranduri şi aleg să se bronzeze la cele mai periculoase ore cu putinţă, între 11 şi 17. Dovada: numărul tot mai mare de cancere de piele. Iată câteva recomandări importante pentru cei care au pus bronzul mai presus de orice în vara asta...

 • Restart primăvăratic pentru dietă Restart primăvăratic pentru dietă

  Dacă vrei să-i dai un restart primăvăratic dietei tale, să îţi răsfeţi corpul şi să-ţi înveseleşti mintea cu toată bunătatea unor ingrediente proaspete şi neprocesate, poţi încerca un ritual de detox, de curăţare fizică şi spirituală.