Modele de unghii - animal print

Modele de unghii - animal print

Modele de unghii - animal print

14 martie 2011 Luiza Burhai Redactor

Modele de unghii animal print este un trend ce trece bariera timpului si reuseste sa fie in tendinte si in 2011.

Daca esti in cautarea unor modele de unghii speciale, atunci animal print este ceea ce cauti: modele sexy, indraznete si jucause, pastrand totusi un strop de eleganta.


Ultimele tendinte in materie de unghii sunt modelele animal print, care au acaparat lumea fashion si beauty.Modele de unghii tigru, leopard, zebra, girafa, reptile, penaj deosebit sau inspirat din lumea insectelor - toate ne infatiseaza un nou statut al femeii moderne, o imagine plasata la limita dintre supunere si neimblanzire.

Poti alege culorile pe care le vei folosi in manichiura in functie de preferinte sau pentru a face un contrast cat mai mare. De asemenea, poti recurge la ideea de jocuri cu modele de unghii, folosind animal print-ul in manichiura french reinventata sau pentru a accentua doar cateva dintre unghii.Modelele de unghii animal print se preteaza pentru orice lungime de unghii, dar recomandata este totusi o forma alungita, rotunjita a acestora. De asemenea, optiunea de modele de unghii animal print se incadreaza atat ca alegere perfecta in manichiura de petrecere, cat si ca tendinte de unghii casual.

Acelea dintre voi care aleg sa poarte unghii scurte au unda verde spre a incerca modele de unghii statement, ce au un impact puternic asupra tinutei.De asemenea, creativitatea nu este limitata de bariera pe care o pune lungimea agresiva, astfel incat femeile pot alege chiar si culori neon sau modele de unghii inventive, avand la baza combinatii de culori socante.

Adeptele unghiilor lungi primesc recomandarea de a proba animal print cu moderatie, pe varful unghiei ca o reinventare a manichiurei french sau alegand pasteluri si tonuri calde, subtile.Aceste modele de unghii animal print sunt alegerea perfecta cand iti doresti sa iesi din tipare afisand o manichiura inedita. Afiseaza unghii in tendinte, carisma si creativitatea prin aceste modele de unghii animal print.

Pune pret pe manichiura ta si creeaza cele mai interesante modele de unghii pentru manichiura de petrecere.


Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!