Machiaj şi ten: machiaj de zi şi îngrijirea tenului

 • Mascara: DOs and DONT's Mascara: DOs and DONT's

  Mascara e seducătoare, dar si greu de stapanit - si nu poate lipsi din compozitia unui make-up reusit!

 • Idei de machiaj pentru Halloween Idei de machiaj pentru Halloween

  Halloween-ul se apropie cu pasi repezi şi, chiar dacă nu te-ai hotărât încă ce costum să alegi sau la ce petrecere să mergi, machiajul este un pas bun de la care să începi!

 • VIDEO Smokey eyes - tutorial pentru un machiaj de seară perfect play VIDEO Smokey eyes - tutorial pentru un machiaj de seară perfect

  Machiajul smokey eyes este cu certitudine cel mai îndrăgit stil de machiaj din toate timpurile, fapt vizibil atât în preferinţele celebrităţilor pentru covorul roşu, cât şi în alegerile noastre, a femeilor obişnuite, pentru evenimentele speciale din viaţă.

 • VIDEO: Cum obţii un machiaj natural pas cu pas play VIDEO: Cum obţii un machiaj natural pas cu pas

  Machiajul minimal, cu aspect mat şi o accentuare discretă a trăsăturilor, se numără printre cele mai importante tendinţe ale anului.

 • Combinaţii de ingrediente cosmetice periculoase Combinaţii de ingrediente cosmetice periculoase

  Tenul mixt - gras sau cu tendinţe acneice şi exces de sebum în zona T şi uscat sau sensibil pe restul feţei - este cel mai comun tip de ten. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, discrepanţele dintre cele două zone devin din ce în ce mai vizibile, alăturându-se în ecuaţie şi petele pigmentare, liniile fine şi riduri, sensibilitatea solară etc.

 • Ritualuri de înfrumuseţare periculoase din istorie Ritualuri de înfrumuseţare periculoase din istorie

  Femeile din zilele noastre îşi injectează toxine pentru a elimina ridurile şi liniile de expresie, îşi trec curent galvanic prin piele, fac liposuctii pentru a scăpa de grăsimea nedorită şi operaţii sub anestezie pentru un face-lift.

 • Sleeping Beauty: 4 tratamente de beauty pentru noapte Sleeping Beauty: 4 tratamente de beauty pentru noapte

  Cele opt ore de somn din timpul nopţii pot fi mult mai bine valorificate decât prin odihnă. Cea mai bună veste pentru femei este că pot fi multitasking chiar şi în orele de somn, iar efectele sunt mult mai vizibile decât aceleaşi tratamente realizate în timpul zilei.

 • Machiaj de Halloween - idei uşor de pus în practică pentru petreceri tematice Machiaj de Halloween - idei uşor de pus în practică pentru petreceri tematice

  Halloween a devenit rapid una dintre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei, sărbătoarea de origine celtică fiind celebrată şi pe meleagurile noastre prin petreceri tematice şi festivităţi cu specific. Întrucât este o ocazie de ne costuma şi a ne transforma prin machiaj de Halloween în personaje înfricoşătoare sau în eroii preferaţi din cărţi şi filme, mi-am propus să vă ofer câteva propuneri pentru a obţine o serie de look-uri de Halloween complete, doar prin make-up.

 • Cum să obţii linia perfectă de tuş Cum să obţii linia perfectă de tuş

  Trasarea unei linii de tuş perfecte este o operaţuine ce necesită foarte multă grijă şi atenţie, însă, cu toate acestea, rezultatul nu este întotdeauna cel dorit.

 • Eyeliner versus dermatograf Eyeliner versus dermatograf

  Sa-ti conturezi forma ochilor este un gest esential in machiaj, insa nu intotdeauna o operatiune usoara. Iata care sunt variantele, cu avantajele si dezavantajele lor...

 • Cum poartă celebrităţile rujul oranj Cum poartă celebrităţile rujul oranj

  Celebrităţile s-au lăsat seduse de nuanţele de ruj vibrante disponibile şi au abordat un machiaj fresh, discret, cu accent pe buze.

 • Cum recunoşti cosmeticele şi parfumurile contrafăcute? Cum recunoşti cosmeticele şi parfumurile contrafăcute?

  Au exact aceeaşi denumire, recipient şi ambalaj identic, parfum şi nuanţă similară, ba chiar şi garanţia originalităţii. Singurul lucru care diferă - preţul mult mai mic - ne conving să cumpărăm într-o clipă cosmetice şi parfumuri din surse îndoielnice, riscându-ne astfel sănătatea.

 • VIDEO: Machiaj pentru ochii adânciţi - tehnici şi recomandări pentru forma ochilor play VIDEO: Machiaj pentru ochii adânciţi - tehnici şi recomandări pentru forma ochilor

  Ochii înfundaţi în orbite sau adânciţi se remarcă printr-o arcadă mai proeminentă, al cărei volum umbreşte uşor pleoapă mobilă, conferind astfel profunzime privirii, dar şi un aer sumbru. De cele mai multe ori, persoanele cu ochii înfundaţi au şi hooded eyes, respectiv pielea de pe arcadă ascunde complet pleoapa mobilă, micşorând ochii şi conferindu-le un aer trist, melancolic.

 • VIDEO Cele mai interesante tuturoriale de beauty de pe YouTube play VIDEO Cele mai interesante tuturoriale de beauty de pe YouTube

  Youtube-ul este una dintre cele mai folositoare “invenţii” ale zilelor noastre: clipuri amuzante, cele mai noi single-uri muzicale, campanii publicitare îndrăzneţe, dar şi tutoriale de toate felurile, se regăsesc printre miliardele de upload-uri de pe celebrul site de video-sharing.

 • Machiaj inspirat de Riviera Franceză Machiaj inspirat de Riviera Franceză

  Ce produse de beauty să iei cu tine în vacanţă.

 • Machiaj de vara – bronz auriu Machiaj de vara – bronz auriu

  Frumusetea pamantului si a marii a fost dintotdeauna o sursa de inspiratie atat pentru lumea modei, cat si pentru make-up artisti. Prin urmare, tonurile pamantii ce amintesc de solurile arse de soare si fardurile in culorile Mediteranei pun in valoare farmecul tenului aramiu. Cum vara a venit deja, sunt cateva produse cu care trebuie sa-ti pui la punct trusa de farduri pentru vacanta.

 • Prima regulă a seducţiei: mascara Prima regulă a seducţiei: mascara

  Bianca Nuţu îţi dezvăluie secretul genelor cu volum, curbate şi extrem de lungi.

 • Buze roşii: tips-uri simple ca să fii în tendinţe Buze roşii: tips-uri simple ca să fii în tendinţe

  Rujurile roşii sunt componenta cheie a oricărui look în această primăvară.

 • Top 10 ruj roşu - alegerea şi aplicarea rujului roşu Top 10 ruj roşu - alegerea şi aplicarea rujului roşu

  Rujul roşu este întotdeauna în tendinţe, în special dacă este alăturat unui machiaj de seară curat şi minimalist, în dulcele stil clasic. Pentru un look glamorous, absolut superb, vei avea nevoie de un set de produse profesionale şi câteva sfaturi pentru a deprinde tehnica necesară în crearea unui machiaj desăvârşit.

 • Machiaj natural: surse de inspiraţie Machiaj natural: surse de inspiraţie

  Make-up fără prea mult efort.