Machiaj de Halloween - idei uşor de pus în practică pentru petreceri tematice

  • 39702 afişări
Machiaj de Halloween - idei uşor de pus în practică pentru petreceri tematice

16 octombrie 2015 Luiza Burhai Redactor

Halloween a devenit rapid una dintre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei, sărbătoarea de origine celtică fiind celebrată şi pe meleagurile noastre prin petreceri tematice şi festivităţi cu specific. Întrucât este o ocazie de  ne costuma şi a ne transforma prin machiaj de Halloween în personaje înfricoşătoare sau în eroii preferaţi din cărţi şi filme, mi-am propus să vă ofer câteva propuneri pentru a obţine o serie de look-uri de Halloween complete, doar prin make-up.

Deşi sărbătoarea creştină All Hallow's eve sau ziua tuturor sfinţilor este asociată cu dovleacul cioplit şi colindatul copiilor din uşa în uşa pentru dulciuri, în România Halloween a devenit mai populară în rândul tinerilor iubitori de petreceri tematice. Zeci de cluburi organizează în seara de Halloween sau în weekend-ul ce urmează petreceri cu specific, reunind un număr foarte mare de invitaţi dornici să se costumeze în cele mai ciudate şi înfricoşătoare personaje.

Vrăjitoare, mumii, schelete, stafii, păpuşi, zombies, personaje de epocă, de cărţi sau din filme, super eroi, celebrităţi şi style icon-uri sunt printre cele mai populare costume de Halloween. Dacă nu ţi-ai pregătit ţinuta din timp şi eşti în pană de inspiraţie, ţi-am pregătit câteva idei de Halloween care nu vor trece neobservate.

Partea cea mai bună este că nu ai nevoie de pregătiri în prealabil pentru a-ţi confecţiona un costum, întrucât un look desăvârşit poate fi realizat doar prin machiaj. Întrucât orice femeie are la îndemână un arsenal întreg pentru a se transforma în orice personaj doreşte, tot ce îţi trebuie este îndemânare în arta machiajului şi puţin ajutor din partea acestor tutoriale de machiaje de Halloween, realizate de make-up artişti.

Machiaj egiptean Cleopatra pentru Halloween

Cleopatra este de departe una dintre cele mai interesante femei din istorie, machiajul egiptean fiind o alegere foarte populară şi uşor de realizat pentru Halloween sau alte petreceri tematice. Ţi-am pregătit un tutorial pas cu pas, care te va ajuta să obţii un look tipic Cleopatra.

Machiaj de schelet pentru Halloween

Poate unul dintre cele mai interesante şi mai populare tipuri de machiaj de Halloween este cel de schelet. Preferat de bărbaţi şi femei deopotrivă, acest look este uşor de realizat prin machiaj, folosind doar două nuanţe - alb şi negru. Învaţă cum îl poţi realiza urmărind acest tutorial încântător!

Machiaj Comic Book inspirat de Lichtenstein

Oricine o cunoaşte pe eroina lui Lichtenstein, iar partea bună cu acest look de Halloween este că nu îţi va schimba complet trăsăturile. Dacă vrei un machiaj care îţi va pune în valoare fizionomia,  inspiră-te din acest tutorial

Machiaj Joker pentru Halloween

Un personaj celebru de film, Joker-ul din Batman, este preferat de foarte mulţi bărbaţi pentru petrecerile tematice din Halloween. Poate fi uşor de realizat folosind doar trusa de machiaj a iubitelor sau poate fi de-a dreptul înspăimântător realizat cu produse de efecte speciale. Află din acest clip cum l-am realizat.

Machiaj zombie petru petreceri de Halloween

Genul horror a inspirat de-a lungul timpului o sumedenie de machiaje potrivite pentru Halloween. Monştrii, zombie, fantome sau vârcolaci sunt doar câteva dintre opţiunile cele mai iubite pentru petrecerile tematice. Acest tutorial te va învăţa cum poţi obţine două look-uri - Barbie şi zombie.

Machiaj de epocă pentru Halloween

Personajele de epocă sunt deosebit de iubite de doamnele pasionate de istorie şi de decade de mult apuse. Poţi deveni foarte uşor un Flapper Girl specific anilor '20, Marie Antoinette sau te poţi transforma cu uşurinţă într-o veritabilă Pin Up girl, purtând un machiaj inspirat din decada anilor '40.

Machiaj vrăjitoare pentru Halloween

Dacă vrei să obţii un look înspăimântător pentru Halloween, un machiaj de vrăjitoare este una dintre cele mai potrivite opţiuni. Deşi este mai greu de realizat şi necesită mai multe piese de prostetica şi îndemânarea unui make-up artist, acest tutorial îţi poate oferi o idee generală despre cum trebuie să arate un astfel de machiaj şi care sunt paşii necesari pentru a realiza acest look.

Tu ce machiaj de Halloween ţi-ar plăcea să porţi pentru petrecerea de anul acesta?

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: machiaj , halloween , petreceri , look , personaje , carti , filme
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!