Manichiura cat eye, cel mai mare trend de beauty din 2018

  • 523 afişări
13 februarie 2018
Manichiura cat eye, cel mai mare trend de beauty din 2018

Galerie foto

Manichiura cat eye, cel mai mare trend de beauty din 2018 (galerie foto)Manichiura cat eye, cel mai mare trend de beauty din 2018 (galerie foto)Manichiura cat eye, cel mai mare trend de beauty din 2018 (galerie foto)Manichiura cat eye, cel mai mare trend de beauty din 2018 (galerie foto)

Probabil atunci când auzi de manichiura “cat eye”, te gândeşti instant la clasicul make-up cu eyeliner. De fapt, această tehnică este mult mai chic, oferind un aspect misterios, asemănător ochiului de pisică.

Este vorba de un strat super glossy care are reprezentat pe mijlocul unghiei o porţiune strălucitoare care dă senzaţia că este în continuă mişcare, precum o pupilă. Acest efect nu poate fi obţinut cu o ojă normală, ci cu o formulă cu slipici magnetic.

Odată aplicat stratul de culoare, trebuie să ţii deasupra unghiei un magnet care vine la pachet cu oja, pentru a mişca toate acele particule şi pentru a reuşi să obţii efectul de cat eye.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cat eye , manichiura
Comentarii / 1
  • Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!