Manuela Hărăbor, siluetă de manechin la 49 de ani. Ce dietă are

  • 2328 afişări

Manuela Hărăbor, siluetă de manechin la 49 de ani. Ce dietă are

13 septembrie 2017


Este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar timpul pare să nu aibă efect asupra sa.
 


La 49 de ani, Manuela Hărbor şi-a păstrat frumuseţea chipului, iar silueta este impecabilă. Care este secretul ei?


“Cred că natura şi genele de la mama sunt secretul şi, în plus, s-a obişnuit organismul cu modificările care au avut loc în ultimii ani. Aşa s-a creat un echilibru. Ce-i drept, am mai redus din cantitatea de mâncare, dar am făcut asta pur şi simplu că mă simt mai bine aşa.

Dar mănânc absolut orice. Fast-food nu, n-am mâncat nici când eram tânără, nu-mi place. Nu mi se pare nimic gustos, dar repet, mănânc din toate categoriile de alimente, nu am restricţii. Mănânc şi carbohidraţi, şi proteine, legume, fructe şi dulciuri. Mie mi se pare că măsura trebuie să fie în toate, inclusiv în dietă şi regimul de viaţă. Nu trebuie să frustrezi organismul de absolut nimic pentru că orice frustrare se întoarce împotriva ta la un moment dat. Măsură în toate: în felul în care ne comportăm, în felul in care avem grijă de noi, măsură în felul în care ne comportăm unii cu ceilalţi.”, a declarat actrita pentru Kfetele.ro.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: manuela harabor , dieta
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!