Mihaela Rădulescu, apariţie şocantă la TV. Diferenţa între realitate şi pozele de pe reţelele de socializare

  • 11737 afişări

Mihaela Rădulescu, apariţie şocantă la TV. Diferenţa între realitate şi pozele de pe reţelele de socializare

19 februarie 2018

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 

La 48 de ani, Mihaela Rădulescu atrage în continuare toate privirile asupra sa. Vedeta susţine că „secretul” constă în alimentaţia echilibrată, nenumăratele ore petrecute la sala de fitness, dar şi câteva vizite la saloanele de înfrumuseţare.


Totuşi, deşi nu a recunoscut decât operaţia pentru mărirea sânilor, specialiştii sunt de altă părere. Nu puţine voci susţin că jurata de la „Românii au talent” şi-ar fi operat buzele, nasul şi pomeţii.
„Din poze reiese că Mihaela Rădulescu are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele”, a comentat medicul estetician Victor Schwartz. „Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă pentru a scăpa de ridurile de la ochi ăi frunte”, a adăugat acesta.

Înfăţişarea Mihaelei Rădulescu nu mai este una naturală, au spus şi utilizatorii de pe reţelele de socializare, după prima ediţie a sezonului 8 a emisiunii "Românii au talent", în care aceasta este jurat. Pomeţii ei au indus ideea de parcă ar fi fost injectaţi cu acid hialuronic.

În pozele de pe reţelele de socializare este cu totul altă persoană, iar explicaţia este una singură: îşi retuşează imaginile.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Oricum a ajuns ca un transformer care sperie, un fel de bau-bau. Cred ca o data cu botoxul si operatiile plastice, le intorduce botox si in creier de li se pare ca arata bine in timp ce sunt ca nistre monstrii, buni de folositi in filme de groza fara a mai fi nevoie de machiaj special.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!