Mirese în tendinţe: aranjamente florale 2016

 • 424 afişări
Mirese în tendinţe: aranjamente florale 2016

11 ianuarie 2016

În fiecare an, se stabilesc tendinţele pentru aranjamentele florale şi buchetele pe care le vor avea miresele. Designerii prezenţi la Expomariage (15-17 ianuarie, JW Marriott Bucharest Grand Hotel) folosesc diferite tipuri şi culori de flori, tehnici şi stiluri de design, şi au conceput mix-uri florale unice, adaptate personalităţii fiecărei mirese în parte.

Iată care sunt printre preferatele anului 2016.

Fresh touch

Buchetele bogate, abia culese din gradină sunt foarte senzuale şi proaspete. Alcătuite din flori de gradină grupate alături de crenguţe cu fructe de pădure şi o perdea de frunze, aceste buchete sunt fresh, gurmande şi susţinute cromatic prin nuanţe de roz şi contraste delicioase de mov prună şi roşu aprins.

Metalic

Deşi mai putin naturale, nuanţele metalice pe flori dau impresia de lux şi opulenţă. Combinaţiile de texturi lucioase şi strălucitoare, în care florile albe şi ivoare sunt introduse pentru a sparge amestecul luxury, sunt obţinute din trandafiri vopsiţi în tonuri de auriu, argintiu, cupru, bronz sau aur roz.

Sorbet

Culorile delicioase reprezintă tentaţiile noului sezon. Buchetele încep cu florile în nuanţe de galben-lămâie şi sunt îmbogăţite cu cele în tonuri dulci de albastru, corai, verde crud şi bleu ciel. Aranjamentele în culori sorbet sunt vii, fresh şi ies în evidenţă, nu doar prin cromatică ci şi prin contrastele geometrice obţinute cu ajutorul mixului de bujori, dalii, ranunculus şi lalele.

Tendinţele acestui sezon mizează pe culorile aprinse iar buchetele mireselor pot fi imaginate din combinaţii nonconformiste de floarea soarelui în tonuri aprinse, nemţiţor de munte în nuanţe de albastru intens, gerbera în variantă oranj citric şi trandafiri roşu aprins. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
 • IMPORTANT : PT. TOTI ROMANII
  Selectam Operator Retea Marketing OnLine Mondial
  Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e-mail.
  Veti trece mai intai prin instruire,apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.
  Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si se poate lucra de oriunde din tara si din strainatate.
  Lucrezi de acasa. Program part-time sau full-time stabilit de dumneavoastra.
  Pentru mai multe detalii , trimite-ti acum cuvantul INFO la adresa de e-mail : adrianasancraian@yahoo.ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!