Salma Hayek, secretele unui ten perfect la 51 de ani: ”Bunica mea m-a învăţat”

  • 1417 afişări
Salma Hayek, secretele unui ten perfect la 51 de ani: ”Bunica mea m-a învăţat”

13 septembrie 2017


Salma Hayek a dezvăluit ce ritualuri de frumuseţe o ajută să se menţină tânără şi frumoasă la 51 de ani, pentru New York Times.
 


Regula numărul unu pentru Hayek este să îşi cureţe faţa seara. „Nu îmi curăţ pielea dimineaţa!”, a declarat aceasta pentru New York Times. „Bunica mea m-a învăţat că noaptea pielea îşi înlocuieşte toate substanţele pe care le-a pierdut în timpul zilei.”

Atunci când foloseşte produse de înfrumuseţare, actriţa încearcă să le aleagă pe cele naturale. „Dimineaţa folosesc apa de trandafiri, înainte de a aplica crema hidratantă. Seara apelez la un ulei de cocos pe post de demachiant şi la apa de trandafiri pentru a curăţa în profunzime.” a povestit pentru NYT.


Un lucru pe care Salma Hayek nu îl face niciodată? Nu exfoliază mai mult decât este cazul! „Exfolierea pielii vă face să arătaţi bine pe termen scurt, dar nu cred că este de durată” – a spus actriţa pentru New York Times.

O regulă pe care Hayek o urmează cu stricteţe? „Lasă-ţi părul să fie el însuşi. Părul meu este curat, creţ şi dezordonat atunci când nu lucrez.”

Galerie foto

vezi galeria 8 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: salma hayek , ten
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!