Trucuri de frumuseţe pentru proaspetele mămici. Cum să obţii un look fresh

  • 151 afişări
Trucuri de frumuseţe pentru proaspetele mămici. Cum să obţii un look fresh

19 iulie 2017

Odată ce eşti proaspătă mămică, oboseala pune stăpânire pe noi, dar asta nu înseamnă că nu putem avea un look fresh sau că trebuie să renunţăm la ritualurile noastre de frumuseţe.

Chiar dacă timpul nu ne permite să ieşim din casă cu un machiaj spectaculos, care să ascundă orice imperfecţiune, un machiaj natural sau un plus de prospeţime tenului nu cere prea mult timp.

Foloseşte corector. Optează cu încredere pentru formulele cremoase şi nu aplica produs doar sub zona ochilor, ci şi pe pleoape, în zona nasului, pe frunte şi bărbie. În felul acesta, vei reuşi să luminezi zonele importante ale feţei. Înainte de a aplica corectorul, asigură-te că porţi un fond de ten potrivit.

Nu uita de blush. Încă o dată, uită de produsele de tip pudră şi alege să le foloseşti pe cele cremoase. Un blush cremos este mult mai rezistent şi se aplică mult mai uşor. Foloseşte-l în zona de sus a pomeţilor pentru a oferi un aspect proaspăt feţei şi pentru a jongla cu trăsăturile. Pentru un look monocromatic, poţi aplica blush-ul fără grijă şi pe pleaope sau pe buze.

Foloseşte un balsam de buze. Indiferent de moment, pentru buze cu un aspect sănătos, foloseşte un balsam de buze. Acesta va ţine locul clasicului ruj şi va avea grijă de felul în care vor arăta buzele tale.

Luminează ochii. Ştim, când eşti proaspătă mămică, nu ai timp deloc pentru conturarea feţei, machiaje de tip smoky eye însă, pentru un look natural, folosirea iluminatorului este un pas foarte important, în special în zona ochilor.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: frumusete , trucuri , mama , look fresh
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!