Despre sarcină - sarcina pe săptămâni şi multe altele

 • Infertilitatea: vârsta ideală pentru a face copii şi cum luptăm împotriva infertilităţii Infertilitatea: vârsta ideală pentru a face copii şi cum luptăm împotriva infertilităţii

  La o cafea, într-o clădire reconfortantă, am dezbătut alături de doamna doctor Diana Cocei despre acele provocări care se învârt în jurul cuvântului "viaţă": despre fertilitate şi fertilizare.

 • Unul dintre cei mai reputaţi obstetricieni din lume, la Bucureşti Unul dintre cei mai reputaţi obstetricieni din lume, la Bucureşti

  MedLife îl aduce la Bucureşti pe unul dintre cei mai renumiţi doctori obstetricieni din lume. Doctorul francez Michel Odent, va susţine o conferinţă şi trei zile de workshop, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2012. Michel Odent este care a răspândit ideile sale pe toate cele cinci continente, a marcat profund domeniul naşterii şi a fost cel care a discutat prima oară despre “naşterea în apă” şi saloane de tip “rooming-in” pentru mamă şi bebeluş, concepte implementate apoi în unităţile de naştere din întreaga lume. Mai multe detalii despre subiectele abordate se regasesc pe site-ul evenimentului www.michelodent.ro.

 • „Dieta” actriţei Drew Barrymore în timpul sarcinii „Dieta” actriţei Drew Barrymore în timpul sarcinii

  După ce am primit vestea că unul dintre copiii rebeli de la Hollywood s-a aşezat la casa ei şi s-a căsătorit, de data aceasta este oficial, Drew Barrymore se pregăteşte să devină o mamă responsabilă. Actriţa a fost mereu în formă, însă pe timpul sarcinii a devenit şi mai atentă cu ceea ce mănâncă.

 • (P) O mămică frumoasă înseamnă o piele sănătoasă (P) O mămică frumoasă înseamnă o piele sănătoasă

  Pentru o femeie, sarcina este acea perioadă când i se scuză orice, chiar şi dacă vrea să stea toată ziua să se îngrijească şi să se răsfeţe. Ceea ce alegi în această perioadă se face cu prudenţă, pentru ca stilul tău de viaţă să fie sănătos, de aceea Pharmaceris îţi aduce un cadou pentru pielea fină.

 • Sarcina: realitatea pe care nimeni nu o prezinta Sarcina: realitatea pe care nimeni nu o prezinta

  Sarcina la care ai visat de mult timp a sosit in sfarsit! Afla despre sarcina tot ce nimeni nu are curajul sa-ti spuna.

 • Sarcina pe saptamani Sarcina pe saptamani

  Sarcina pe saptamani aduce zi de zi surprize, motiv pentru care ne-am gandit sa iti fim alaturi cu informatii si sfaturi utile.

 • Gama Pharmaceris M - cea mai buna ingrijire in timpul sarcinii Gama Pharmaceris M - cea mai buna ingrijire in timpul sarcinii

  Perioada sarcinii presupune o grija sporita atat pentru alimentatia viitoarei mamici, cat si pentru pastrarea unei stari de sanatate optime a acesteia. Chiar daca sanatatea mamei si a bebelusului vin pe primul loc, nu trebuie sa uitam ca si frumusetea este importanta. Orice mamica sau viitoare mamica este si femeie in acelasi timp, iar pentru pastrarea frumusetii ei, Pharmaceris M vine cu multiple solutii.

 • Consumul de lapte in timpul sarcinii reduce riscul de osteoporoza Consumul de lapte in timpul sarcinii reduce riscul de osteoporoza

  Femeile insarcinate ar trebui sa consume cat mai mult lapte zilnic pentru a reduce riscul ca odraslele lor sa fie, mai tarziu, in viata, diagnosticate cu osteoporoza.

 • Primele intrebari ale viitoarei mamici Primele intrebari ale viitoarei mamici

  Odata cu bucuria faptului ca vei avea un copil vin si temerile, indoielile, framantarile. Nu trebuie sa treci singura prin aceste dileme, suntem alaturi de tine si le putem discuta ca intre fete!

 • Noua luni de sarcina, noua luni chic Noua luni de sarcina, noua luni chic

  Au apus vremurile in care singurele optiuni erau sarafanele din stofa si tristele salopete din denim!

 • Cinci superstitii despre sarcina Cinci superstitii despre sarcina

  Sa ne amuzam un pic si sa-ti demonstram ca n-ai de ce sa iti faci griji din cauza lor :)